_DSC3755.jpg
joogaretriitti3.jpg
joogaretriitti.jpg

Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png

Valoa ja voimaa joogaretriitti 10.-12.09.2021

VALOA JA VOIMAA
 

Tervetuloa Valoa ja Voimaa -joogaretriitille Loma-Paksuun Leville 10.-12.09! Retriitillä pääset voimaantumaan joogan, luontaishoitojen, metsäkylpyjen ja Tiibetiläsen äänimaljarentoutuksen avulla upeissa tunturimaisemissa. Hatha-ja Vinyasa- sekä restoratiiviset/yin joogaharjoitukset pidämme talliaitan tunnelmallisessa miljöössä. Lapin luonto on läsnä kaikissa harjoituksissa, mutta erityisesti pääsemme sukeltamaan Suomen luontoon Japanilaisen Shinrin Yokun eli metsäkylvyn avulla. Huolehdimme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi energisoivilla kehollisilla harjoituksilla, rentoutumalla löylyissä ja nauttimalla ravitsevaa kasvisruokaa. Vapaa-ajalla on mahdollisuus myös hemmotella itseään varaamalla virkistävä hieronta, rauhoittava energiahoito tai hiljentyä luonnon äärellä. Virkistävä viikonloppu täyshoidolla odottaa sinua!

 

Ohjaajat:

Retriitin ohjaavat Annika Luukkonen ja Iida Sirviö. Molemmat ovat Pohjois-Suomesta kotoisin olevia joogaopettajia sekä maailmanmatkaajia, joilla on sama intohimo : kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen. Iida ja Annika tapasivat vuonna 2018 sattumalta Kanadalaisessa joogastudiossa jossa molemmat työskentelivät. Tästä alkoi heidän ystävyys ja yhteistyökumppanuus.

 

Annika Luukkonen 0413191905

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen; koulutettu hieroja ja –kosmetologi sekä joogaohjaaja. Valontuoja, voimanainen ja inspiroiva yrittäjä. Luontoyhteys ja tietoinen läsnäolo ovat minulle tärkeitä ja siksi haluan jakaa harjoituksia niiden vahvistamiseen myös sinun kanssasi. Haluan tuoda näkyväksi elämän kauneuden ja ihmeellisyyden työni kautta. Saada oman luonnollisen kauneutemme kukoistamaan niin sisältä kuin ulkoa. Olen matkustanut, työskennellyt ja oppinut ympäri maailmaa. Olen elämää rakastava oman tien kulkija. Tasapaino, sen löytäminen ja ylläpitäminen kiehtoo valtavasti ja perehdyn aiheeseen jatkuvasti lisää.

 

Iida Sirviö 0408578105

Olen joogaopettaja, ravitsemusneuvoja ja reikihoitaja kotoisin Kajaanista, mutta viime vuodet olen opettanut joogaa ja työskennellyt mm. Costa Ricassa, Kanadassa, ja Australiassa. Olen hyvin empaattinen, seikkailunhaluinen ja positiivinen ihminen. Minun matka kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia alkoi kuusi vuotta sitten kun minulla todettiin vaikea krooninen sairaus. Silloin hyvinvoinnin löytämisestä tuli itselle erittäin tärkeä osa elämää. Tasapaino lopulta löytyi joogan, meditaation ja ravitsemuksen kautta, mikä sitten myös inspiroi alalle kouluttautumiseen. Suurin intohimoni on auttaa ihmisiä löytämään lisää hyvinvointia elämään ja muistuttaa heitä itsestä huolehtimisen tärkeydestä.

Sopiiko kurssi minulle?

Kurssi sopii kaikille, aikaisemmasta jooga kokemuksesta riippumatta. Ohjelma on suunniteltu niin, että se sopii ensikertalaisille sekä jo pidempään jooganneille.​

Alustava päiväohjelma:
 

PE 16.7.

16:00 Saapuminen – opening circle – retriitin avaus

18:00 Illallinen yhdessä

19:30 Rauhoittava iltajooga

21:00 Tunnelmallinen kota-ilta (ja mahdollisuus saunaan)

 

LA 17.7.

08:00 Energisoiva aamujooga

09:30 Herkullinen aamubrunssi

10:30 SISÄINEN VALO -unelmakartta harjoitus

13:00 Ravitseva lounas

15:30 Jooga + äänimalja rentoutus

18:30 Illallinen

20:00 Hemmotteleva sauna ja luontaishoidot

 

SU 18.7.

08:00 Herättelevä aamujooga

09:30 Aamubrunssi

10:30 Metsäkylpy ja retriitin lopetus seremonia

 

Joogaharjoitukset koostuvat lempeistä sekä dynaamisista hatha- & vinyasa flow harjoituksista ja restoratiivisista/yin-joogatunneista.

 

ILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT:
 

Lisätiedot majoitukseen liittyen sekä ilmoittautumiset retriitille: loma.paksu@gmail.com

 

Lisätiedot kurssin sisältöön liittyvissä asioissa sekä hoitovaraukset: iida.sirvio@gmail.com

 

Retriitin hinta on yhteensä 380€

 

Kurssin hinta on 180 EUR sis. ALV 24%, sis. kurssin opetus ja sisältö.

 

Tämän lisäksi täysihoito: (sis. majoituksen 1-6 hlön huoneissa, liinavaatteet, pyyhkeen, ravitsevan kasvisruuan: aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Joogatilan, kodan ja saunan vapaan käytön): 200€/hlö/pe-su.

Hoitohinnasto:

Hieronta (Annika) 30 min 30€ Reikihoito (Iida) 30 min 25€. Hinta ei sisällä matkoja tai vakuutuksia eikä vapaaehtoisia hierontoja/energiahoitoja.

Huomaathan, että varaus on sitova. Tutustu varaus- ja peruutusehtoihimme ennen varauksen tekemistä.

JOOGARETRIITTIEN VASTUUVAPAUTUS JA PERUUTUSEHDOT YKSITYISASIAKKAALLE löydät PDF linkistä alla.