Lomapaksu_logo1_alpha.png

Etusivulle

Tapahtumat & leirit

Graffitityöpaja

Luovasti hellittäen hetkeen

Kundaliiniretriitti

Meditaatioretriitti

Kundaliinijoogaa

Akupunktiohoitoja

Naiseuden moninaisuus

 

Akupunktiohoitoja

Akupunktiohoitoja saatavilla Loma-Paksussa Aino Ruohon saapuessa päiväksi luoksemme. Hartiat jumissa tai lihasongelmia? Päänsärkyjä tai migreeniä? Suolisto- tai vatsavaivoja? Heikentynyt immuniteetti? Elinvoiman heikentyminen esimerkiksi pitkittyneen sairauden jälkeen? Stressiä tai masennusta? Näihin ja moneen muuhun ongelmaan voit saada apua akupunktiosta. Vastaanotto sovittuna ajankohtana Loma-Paksun Talliaitassa.

Alan rautainen ammattilainen Aino Ruoho: koulutettu hieroja, perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja hoitaja (mm. akupunktio), kraniosakraaliterapeutti ja hirudoterapeutti (iilimatohoitaja). Hoidot alkaen 60€. Hoidot myös eläimille.
Aino Ruoho +35844 270 5080

Shamanismin perusteet 20.-22.3.2020 

Tervetuloa oppimaan shamanismin perusteita Leville! Kurssimme on kutsuttu pitämään paikkaan, jossa suurnoitien suku on pitänyt taloaan 1600-luvulta alkaen. Aina siitä asti kun lovinoita Torajaisen tytär ja Kuhmuotta Paksu laittoivat hynttyyt yhteen, on sama suku jatkanut toimintaansa samoilla olinsijoilla.

Shamanistisen toiminnan ulottuvuudet koskettavat leikkivyyttä ja lapsenomaista uteliaisuutta ja kokeilevuutta. Lumi tulee olemaan shamanistisen seremonian keskiössä, kun opimme lisää luonnonelementeistä, rituaaleista ja luonnon hengistä. Tutustumme Leviin voimapaikkana, ja avaamme sydämemme tuntureiden energialle.

Kurssin tarkoitus on ennenkaikkea vahvistaa omaa elämäntietäsi, oletpa kurssin jälkeen shamanistisen parantamisen ja taikuuden harjoittaja, tai et. Kaiken shamanistisen toiminnan tarkoitus on ainoastaan olla sitä, mitä olemme. Viikonlopun aikana luonto kertokoon lisää, kuka olet.

Lue lisää täältä

17.-19.4 Meditaatioretriitti

Tämä meditaatioretriitti on mahdollisuus rentoutua ja ottaa omaa aikaa irti arkipäivän vaatimuksista. Luonnonläheisessä, uuden oppimista tukevassa rauhallisessa ympäristössä voit tutustua meditaatioon yksinkertaisena ja maanläheisenä työkaluna, jonka tavoitteena on helpottaa ja keventää elämää. Meditaatiota on harjoitettu ja kehitetty vuosituhansia. Kurssi on avoin kaikille ja aikaisempaa kokemusta meditaatiosta ei tarvita. Kurssipaikalla mahdollisuus ruokailuun. Kurssin opetuskielet ovat englanti ja suomi. Päivän aikana tauko klo 13-15.

Misha on harjoittanut meditaatiota yli vuosikymmenen ajan. Hän on osallistunut Insight-meditaatiokursseihin ja retriitteihin Australiassa, Saksassa ja USA:ssa. Vuodesta 2015 lähtien Misha on tarjonnut viikoittaisia meditaatioita Kittilässä.

https://www.uncomplicatedmeditation.org

Ilmottautumiset Mishalle: lutxaster@gmail.com

 

Täysihoito: (sis. majoituksen 1-3 hlön huoneissa, liinavaatteet, pyyhkeen, aamiaisen, ravitsevan kasvislounaan ja päivällisen. Joogatilan, kodan ja saunan vapaan käytön): 140€/hlö/pe-su maksetaan majatalo Loma-Paksun tilille: FI5913973000101405 viestiksi: meditaatioretriitti ja oma nimi

Pelkät yksittäiset ruokailut: aamiainen tai lounas 15€ ja päivällinen 20€.

24.-26.4.2020 Taavi Kassila Jooga- ja meditaatiokurssi

Tervetuloa taianomaiseen Lappiin keväiselle joogakurssille. Harjoitamme joogaa ja meditaatiota, mantrajoogaa ja kuuntelemme mielenkiintoisia luentoja joogafilosofiasta. Jooga lahjoittaa meille terveyden ja onnellisuuden. Jooga on hidasrytmistä, meditatiivista joogaa, joka sopii yhtä hyvin aloittelijalle kuin pitempään jooganneelle. Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 13. Tervetuloa mukaan!

Ohjaajana Taavi Kassila, joogaopettaja, kirjailija ja elokuvaohjaaja.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset ja tiedustelut Taavi Kassila taavi.kassila@gmail.com tai 0440452286

Pelkkä ohjelma: 120€/hlö maksetaan Taavi Kassilalle: OP FI2457219420204826  viestiksi: Joogakurssi Levillä ja oma nimi

Täysihoito: (sis. majoituksen 1-3 hlön huoneissa, liinavaatteet, pyyhkeen, aamiaisen, ravitsevan kasvislounaan ja päivällisen. Joogatilan, kodan ja saunan vapaan käytön): 140€/hlö/pe-su maksetaan majatalo Loma-Paksun tilille: FI5913973000101405 viestiksi: Joogakurssi Levillä ja oma nimi

Pelkät yksittäiset ruokailut: aamiainen tai lounas 15€ ja päivällinen 20€.

HUOM! Ilmoittautuminen on voimassa maksettuasi 50€ ennakkomaksun, jota ei palauteta paitsi sairastapauksissa.

Ilmoittauduthan viimeistään 12.4.2020 mennessä

10.5.2020 Äiti tytär workshop - ohjelma tarkentuu myöhemmin

Beach Party 9.7.2020

Beach Party on paikallisille nuorille suunnattu alakulttuurien päivä räppäyksen, grafititaiteen ja levyjen soittamisen saralta. Räp- ja graffiti-työpajat pyörivät klo. 14.-19.00.

Räp-työpaja pitää sisällään inarilaisen räppäri Talonpoika Lallin ohjaamana aiheen valintaa, riimittelyä, sanoitusten kokoamista, freestyleä, harjoittelua ja räppäämistä yksin, parityöskentelynä ja ryhmässä. Voit ottaa mukaan omia kirjoituksiasi, luoda hetkessä uutta tai yhdistellä sanoituksia muiden kanssa.

Graffitityöpajaa ohjaa Helsinkiläinen pitkään graffiteja maalannut Ville Seppänen. Aluksi tutustutaan erilaisiin tusseihin ja niiden käyttöön sekä aletaan suunnitella omaa graffitia yksin, pareittain tai pienessä ryhmässä. Työpajassa pääsee kokeilemaan graffitien tekoa spray-maaleilla ja erilaisilla suuttimilla.

Työpajojen jälkeen rannalla alkavat nuorten Beach Partyt ja Talonpoika Lalli 20.-24.00 joihin kaikilla 12-18 vuotiailla nuorilla on vapaa pääsy. Ja tietenkin meille räppää Talonpoika Lalli! Ota mukaan myös saunakamat! Tapahtuma on päihteetön. Tapahtumaan on mahdollista saada kyyti klo. 19.30 Kittilä-Köngäs ja 24.00 takaisin. Ilmoitathan myös tästä Mirvalle. Ilmoittautumista illan tapahtumaan ei vaadita. Jos haluat tulla mukaan järjestelemään tapahtumaa tai soittamaan musiikkia niin ota rohkeasti yhteyttä. Mukana menossa myös Kittilän nuorisotoimi!

 

Work shopit: 50€/hlö maksetaan Loma-Paksun tilille: FI5913973000101405 viestiksi: beach party ja oma nimi. Osallistua voi molempiin tai keskittyä vain toiseen. Sisältää keittolounaan ja välikahvit. Voit ottaa mukaan myös omat eväät.

HUOM! Ilmoittautuminen on voimassa ilmoittautuessasi Mirva Puustjärvelle 0449869479 TAI loma.paksu@gmail.com JA maksettuasi osallistumisen.

Ilmoittauduthan viimeistään 1.7.2019

KAIKILLA LEIREILLÄ MAHDOLLISTA MAJOITTUA LOMA-PAKSUN MAJATALOSSA
Hinta täysihoidolla 70€/vrk/hlö TAI pelkkä majoitus 50€/vrk/hlö.

 

MUUT VAHINGOT

Palveluntuottajaa voidaan pitää vastuussa ainoastaan henkilö- tai aineellisista vahingoista, jotka ovat tapahtuneet ohjelman/palvelun tuottamisen yhteydessä aiheutuneesta onnettomuudesta, joka on seurausta palveluntuottajan tai sen henkilökunnan tai alihankkijan virheellisestä toiminnasta tai viallisesta laitteesta. Palveluntuottaja ei ole vastuussa vahingoista tai vammoista, jotka ovat korvattavissa osallistujan omasta matkavakuutuksesta.

Suosittelemme asiakkaita ottamaan matkavakuutuksen odottamattomia tilanteita varten.

Loma-Paksu Oy

Guesthouse of Loma-Paksu
 Inarintie 172
 99140 Köngäs, Suomi, Finland
Puhelin / Phone: +358 400 215091
 loma.paksu@gmail.com

Ota yhteyttä! Contact Us!

Loma-Paksu Oy © 2015 - 2019