Minerva15(2).jpg
Lomapaksu_logo1_alpha.png

Etusivulle

arcticpranalapland_miia_ritola.jpg
Taavi_Kassila_loma-Paksu.png

Tapahtumat & leirit

talonpoikalalli.png
graffitti.png

Graffitityöpaja

naiseudenmoninaisuus.jpg

Luovasti hellittäen hetkeen

kundaliini.png

Kundaliiniretriitti

meditointiretriitti.jpg

Meditaatioretriitti

loma-paksu_joogasali_jooga_yoga.jpg
kundaliiniretriitti.JPG

Kundaliinijoogaa

akupunktio.jpg

Akupunktiohoitoja

naiseudenmoninaisuus.jpg

Naiseuden moninaisuus

loma-paksu_jooga_yoga.JPG
shindo.jpg
Taavi_Kassila_loma-Paksu.png

 

Loma-Paksun majatalon pihasta löytyy myös Talliaitta, jonka alakerrassa asuvat yhteisön eläimet (kanat, puput, lampaat ja hevoset) ja yläkerrassa sijaitsee 60 neliön sali. Salissa järjestetään ympärivuotisesti joogaa ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluja. Täältä löydät myös muita erilaisia hyvinvointia lisääviä työpajoja, tapahtumia ja kursseja (esim. meditaatio, sirkus, yhteisötaide, maalaus, jooga tai tanssi). Lisäksi Talliaitta tarjoaa tilaa paikallisten taiteilijoiden näyttelyille.  Ainutlaatuisen salista tekee se, että sieltä voi samalla ihastella tunturimaisemaa ja pohjoisen taivaan revontulia.

Loma-Paksun majatalo ja Talliaitan sali muodostavat yhdessä täydellisen retriittikohteen Lapissa. Tarjoamme ryhmille hyvinvoinnin viikkoja, joihin sisältyy yöpyminen sekä omannäköinen viikko-ohjelma, johon on jätetty tilaa myös levolle, olemiselle ja hiljaisuudelle. Viikon ohjelmaan voi sisältyä esimerkiksi retki huskyjen kanssa tähtitaivaan alla revontulia seuraillen, opastettu laskuretki tunturiin, joogaa ja meditaatiota niin salissa kuin luonnossakin, eläinten hoitoa ja eläinten kanssa liikkumista sekä maukasta, lähellä tuotettua ruokaa. Lomasi jälkeen myös vatsallasi on hyvä ja levännyt olo!


Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tuotteita on kehitetty yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja Loma-Paksun majatalon pihapiirissä asuvan yhteisön kanssa. Ohjelmissa hyödynnetään yhteisömme osaamista ja ympäristön tarjoamia mahdollisuuksia. Uskomme, että yksilön on tärkeää tulla ymmärretyksi, jakaa ajatuksiaan, saada olla oma itsensä ja tehdä töitä itselle tärkeiden asioiden hyväksi. Yhteisen toiminnan kautta opimme uutta sekä itsestämme että ihmisistä ympärillämme.

Miltä kuulostaisi rentouttava loma Lapissa?

Katso myös:

 Viikottaiset ohjatut tunnit sekä tapahtumat löytää parhaiten Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/talliaittawellbeing/

KAIKILLA LEIREILLÄ MAHDOLLISTA MAJOITTUA LOMA-PAKSUN MAJATALOSSA
Hinta täysihoidolla 70€/vrk/hlö TAI pelkkä majoitus 50€/vrk/hlö.

 

MUUT VAHINGOT

Palveluntuottajaa voidaan pitää vastuussa ainoastaan henkilö- tai aineellisista vahingoista, jotka ovat tapahtuneet ohjelman/palvelun tuottamisen yhteydessä aiheutuneesta onnettomuudesta, joka on seurausta palveluntuottajan tai sen henkilökunnan tai alihankkijan virheellisestä toiminnasta tai viallisesta laitteesta. Palveluntuottaja ei ole vastuussa vahingoista tai vammoista, jotka ovat korvattavissa osallistujan omasta matkavakuutuksesta.

Suosittelemme asiakkaita ottamaan matkavakuutuksen odottamattomia tilanteita varten.