Lomapaksu_logo1_alpha.png

Shamanismin perusteet 20.-22.3.2019 (TÄYNNÄ)

Tervetuloa oppimaan shamanismin perusteita Leville! Kurssimme on kutsuttu pitämään paikkaan, jossa suurnoitien suku on pitänyt taloaan 1600-luvulta alkaen. Aina siitä asti kun lovinoita Torajaisen tytär ja Kuhmuotta Paksu laittoivat hynttyyt yhteen, on sama suku jatkanut toimintaansa samoilla olinsijoilla.

Shamanistisen toiminnan ulottuvuudet koskettavat leikkivyyttä ja lapsenomaista uteliaisuutta ja kokeilevuutta. Lumi tulee olemaan shamanistisen seremonian keskiössä, kun opimme lisää luonnonelementeistä, rituaaleista ja luonnon hengistä. Tutustumme Leviin voimapaikkana, ja avaamme sydämemme tuntureiden energialle.

Kurssin tarkoitus on ennenkaikkea vahvistaa omaa elämäntietäsi, oletpa kurssin jälkeen shamanistisen parantamisen ja taikuuden harjoittaja, tai et. Kaiken shamanistisen toiminnan tarkoitus on ainoastaan olla sitä, mitä olemme. Viikonlopun aikana luonto kertokoon lisää, kuka olet.

Tämä kurssi sopii kaikille, joilla on luonnollista uteliaisuutta tutustua shamanistisen harjoittajan perustehtäviin, ihmisen tietoisuuden luonnollisiin ulottuvuuksiin ja omaan itseemme tässä kohdassa elämäntietämme.

Kurssin ohjaa Helena Karhu, M.Soc.Sc., BA
Shamanic teacher and ceremonialist
info@karhuntalo.com
www.karhuntalo.com. Helena on paitsi shamanismin opettaja ja kansanparantaja, myös jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistossa, joka tekee väitöskirjaa shamanismista. Helenan mielenkiinnon kohteita ovat erityisesti näkijyys-tietäjyys, shamanistinen seremonia, naisshamaanius ja shamaanien uudet sukupolvet.

Kurssin esittelysivu ja varaus -> https://www.karhuntalo.com/shamanismin-peruskurssi-levill

https://www.facebook.com/events/372267246789619/?ti=as


 

Täysihoito: (sis. majoituksen 1-6 hlön huoneissa, liinavaatteet, pyyhkeen, aamiaisen, ravitsevan kasvislounaan ja päivällisen. Joogatilan, kodan ja saunan vapaan käytön): 140€/hlö/pe-su maksetaan majatalo Loma-Paksun tilille: FI5913973000101405 viestiksi: ”shamanismin kurssi” ja oma nimi

Pelkät yksittäiset ruokailut: aamiainen tai lounas 15€ ja päivällinen 20€.

 

Pelkkä majoitus aamiaisella ilman ruokailuja 50€/hlö/vrk (myös mahdollisia lisävuorokausia ajatellen.)

 

HUOM! Ilmoittautuminen on voimassa maksettuasi osallistumisen ja mahdollisen majoituksen

.

Welcome to learn the basics of shamanism to Levi! Snow will be at the center of the shamanistic ceremony as we learn more about natural elements, rituals, and natural spirits. We explore Levi as a power place and open our hearts to the energy of the fells. The purpose of all shamanistic activity is merely to be who we are. During the weekend, nature will tell you more about who you are. This course is suitable for anyone with a natural curiosity about the shamanistic practitioner's basic mission, the natural dimensions of human consciousness, and our own way of life at this point.

Loma-Paksu Oy

Guesthouse of Loma-Paksu
 Inarintie 172
 99140 Köngäs, Suomi, Finland
Puhelin / Phone: +358 400 215091
 loma.paksu@gmail.com

Ota yhteyttä! Contact Us!

Loma-Paksu Oy © 2015 - 2020