_DSC3755.jpg
joogaretriitti3.jpg
joogaretriitti.jpg

Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png

RUSKA JA TAIKA -joogaretriitti 10.-12.9.2021

RUSKA JA TAIKA

Tuntuuko että elämä vilisee ohi arjen kiireessä ja harvoin ehdit kunnolla pysähtymään ja nauttimaan hetkestä? Tule levähtämään Ruskaa ja Taikaa - joogaretriitille Loma-Paksuun Leville 10-12.9! Retriitillä pääset nauttimaan luonnon parantavasta voimasta taianomaisten syysruskan värien äärellä ja pysähtyä nauttimaan hetkestä. Täysihoito ja harjoitukset joissa korostuu tietoinen läsnäolo tarjoaa irtioton arjen askareista ja auttaa löytämään tasapainon elämääsi. Retriitillä joogataan, saunotaan, tehdään luontaishoitoja ja voimaannutaan luonnon syleilyssä, sekä syvä-rentoudutaan metsä- ja sointukylpyjen rauhoittavissa tunnelmissa. Tule kokemaan unohtumaton viikonloppu, josta lähteä kotiin voimaantuneena, levänneenä ja tuntien olevasi enemmän elossa kuin koskaan! Retriitille et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta.

 

Retriittipaikka:

Tähän maatilamajataloon saavut vieraana ja lähdet ystävänä. LomaPaksu tarjoaa retriitille upeat, kodikkaat puitteet. Paksun mäkeä ympäröivät tunturimaisema, pellot ja järvi. Inspiroivassa pihapiirissä asutaan, eletään ja lomaillaan. Kävelymatkan päästä majatalosta löydät sekä poro- että huskytilat. Lisäksi Levikeskus tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja.

 

Ohjaajat:

Retriitin ohjaavat Annika Luukkonen ja Iida Sirviö. Molemmat ovat Pohjois-Suomesta kotoisin olevia joogaopettajia sekä maailmanmatkaajia, joilla on sama intohimo : kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen. Iida ja Annika tapasivat vuonna 2018 sattumalta Kanadalaisessa joogastudiossa jossa molemmat työskentelivät. Tästä alkoi heidän ystävyys ja yhteistyökumppanuus.

 

Annika Luukkonen

Joogaohjaaja, Hieroja & Kosmetologi Luontoyhteys ja tietoinen läsnäolo ovat minulle tärkeitä ja siksi haluan jakaa harjoituksia niiden vahvistamiseen myös sinun kanssasi. Haluan tuoda näkyväksi elämän kauneuden ja ihmeellisyyden työni kautta. Saada oman luonnollisen kauneutemme kukoistamaan niin sisältä kuin ulkoa.

Olen matkustanut, työskennellyt ja oppinut ympäri maailmaa. Olen elämää rakastava oman tien kulkija.Tasapaino, sen löytäminen ja ylläpitäminen kiehtoo valtavasti ja perehdyn aiheeseen jatkuvasti lisää.

Ohjaamani jooga Hatha/Vinyasa voi olla joko rauhallista tai dynaamisempaa. Rakastan flow joogaa joka yhdistää liikkeen ja hengityksen.

 

Iida Sirviö

Joogaohjaaja, Ravitsemusneuvoja & Reikihoitaja Oma matkani kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia alkoi kuusi vuotta sitten kun minulla todettiin vaikea krooninen sairaus. Silloin hyvinvoinnin löytämisestä tuli itselle erittäin tärkeä osa elämää. Tasapaino elämääni lopulta löytyi joogan, meditaation ja ravitsemuksen kautta, mikä sitten myös inspiroi alalle kouluttautumiseen.

Suurin intohimoni on auttaa ihmisiä löytämään lisää hyvinvointia elämään ja muistuttaa heitä itsestä huolehtimisen tärkeydestä. ​

Joogataustani on linjauspohjaisessa Hathassa, sekä Restoratiivisessä joogassa. Minun tunneillani pidän huolen siitä että jooga ole liian vakavaa ja kaikilla on hyvä ja turvallinen olo. Ohjaajana olen empaattinen ja lempeä.

Sopiiko kurssi minulle?

Kurssi sopii kaikille, aikaisemmasta jooga kokemuksesta riippumatta. Ohjelma on suunniteltu niin, että se sopii ensikertalaisille sekä jo pidempään jooganneille.

Alustava päiväohjelma:

PE 10.9.

16:00 Saapuminen – opening circle – retriitin avaus

18:00 Illallinen yhdessä

19:30 Rauhoittava iltajooga

21:00 Tunnelmallinen kota-ilta (ja mahdollisuus saunaan) ​

 

LA 11.9.

08:00 Energisoiva aamujooga

09:30 Herkullinen aamubrunssi

10:30 OLEN TÄSSÄ -unelmakartta harjoitus

13:00 Ravitseva lounas

15:30 Jooga + äänimalja rentoutus

18:30 Illallinen

20:00 Hemmotteleva sauna ja luontaishoidot ​

SU 12.9.

08:00 Herättelevä aamujooga

09:30 Aamubrunssi

10:30 Metsäkylpy ja retriitin lopetus seremonia ​

 

Jooga harjoitukset koostuvat lempeistä sekä dynaamisista hatha- & vinyasa flow harjoituksista ja restoratiivisista/yin jooga tunneista. ​ Vapaa-ajalla on mahdollisuus myös hemmotella itseään varaamalla virkistävä hieronta, rauhoittava energiahoito tai hiljentyä luonnon äärellä.

Hoitohinnasto:

Hieronta (Annika) 30min 30€

Reikihoito (Iida) 30min 25€

 

Hinta ei sisällä matkoja tai vakuutuksia eikä vapaaehtoisia hierontoja/energiahoitoja.

Huomaathan, että varaus on sitova. Tutustu varaus ja peruutusehtoihimme ennen varauksen tekemistä.

Lisätiedot ruokailuun ja majoitukseen liittyvissä asioissa: loma.paksu@gmail.com

 

Lisätiedot kurssin sisältöön liittyvissä asioissa sekä hoitovaraukset: iida.sirvio@gmail.com

ILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT

Lisätiedot majoitukseen liittyen: loma.paksu@gmail.com
 

Ilmoittaudu retriitille s-postilla osoitteeseen loma.paksu@gmail.com

 

Retriitin hinta yhteensä 380€

 

Kurssin hinta on 180 EUR sis. ALV 24%, kurssin opetus ja sisältö.

 

Tämän lisäksi täysihoito: (sis. majoituksen 1-6 hlön huoneissa, liinavaatteet, pyyhkeen, ravitsevan kasvisruuan: aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Joogatilan, kodan ja saunan vapaan käytön): 200€/hlö/pe-su.

JOOGARETRIITTIEN VASTUUVAPAUTUS JA PERUUTUSEHDOT YKSITYISASIAKKAALLE löydät PDF linkistä alla.