talliaittawellbeing.jpg

Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png
IMG_9150.JPG
pallakset.jpg

Rakkaudella Nainen
voimavaellusretriitti 13.-16.06.2022

Tämän retriitin ainoa päämäärä on sinun oma hyvinvointisi. Hyvinvointisi, rakkaus itseesi, onnellisuus, rauhallisuus ja tyytyväisyys.

Löydä yhteys itseesi, omaan seksuaalisuuteesi ja tietoiseen läsnäoloon. Löydät tien omien astiesi ja tunteidesi ytimeen sekä löydät tien naiseutesi alkulähteelle.

Retriitillä saat olla läsnä omien tunteidesi kanssa ja syvennämme tuota läsnäoloa Kätkätunturin ja Särkitunturin vaelluksilla,  meditaatioiden, äänimaljahoitojen sekä naiseutta vahvistavien harjoitusten kautta. Keskikesän voima antaa meille mahdollisuuden ottaa vastaan loistavaa rakkausenergiaa yöllisellä voimameditaatiolla aidossa Lapin kodassa.

Loma Paksun upea ympäristö tarjoaa meille rauhaisan ja lempeän ympäristön tyhjentää mielemme kaikista arjen paineista ja avautua naiseutemme alkulähteen voimaenergioille. Loma Paksu tarjoaa täyden ylläpidon upeine Lapin ruokineen sekä mahdollisuuden täysin uusille kokemuksille. 

 

Retriitti kestää 4 päivää, sisältäen täyden ylläpidon, ohjelmat ja vaellukset. 

Hinta täyshoidolla 520€.

 

Varaa nopeasti paikkasi, sillä paikkoja on VAIN 10 ensimmäiselle varaajalle. Ilmoittautumiset sähköpostilla toivonkide@gmail.com 

Huomioi eläinallergiat, sillä tilalla on eläimiä.

 

Ilmottautumismaksu on 100€ ( jota ei palauteta* ) retriitti voidaan maksaa kerralla tai 3. erässä. viimeistään kesäkuun 1.pvä.

 

Lisätiedot sähköpostilla.

 

Rakkaudella,

Maria Haanpää 

Seksuaaliterapeutti

Rentoutusvalmentaja

Hypnoterapeutti

 

#seksuaaliterapia #retriitti #lappi #levi #juhannus #rakkaudellanainen #toivonkide #nainen #seksuaalisuus #jooga #hypnoosi #rentoutus