talliaittawellbeing.jpg

Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png
1.tammikuu.jpg
TarjaTaavo_retriitti.jpg

Pohjoisen Villi Nainen 15.-17.04.2022

Villiä vapautta, yhteyttä kehoon & hoivaa sielulle kauniissa Pohjoisessa! Syvennä kokemustasi elämän maagisuudesta Lapin tunturin juurella.

Naisheimon voima, rituaalityöskentelyä ja ripaus taikaa...Tule yksin tai ystävän kanssa tuntemaan sisarellista naisenergiaa ja tutustumaan omaan villiin, kehosta nousevaan voimaasi. Lähestymme kehomme viisautta hengitysharjoituksilla, joogaten, vapaasti liikkuen, meditoiden, sekä saunoen. Luomme kuvaa, tutustumme naisen sykleihin ja joogaamme. Tutkimme susinainen-myyttejä, joiden keskiössä on transformaatio ja vapaus. La loba - luunainen ja sudenmorsian vievät meitä mukaansa matkalle alitajuntaan.

Viikonloppumme pienen ryhmän kanssa on ravitseva ja monipuolinen. Naisten piirissä syntyy ajatuksia ja oivalluksia. Rumpumatka kodassa lauantai-iltana tulen äärellä on lumoava. Tule mukaan nauttimaan ja kokemaan!

Meri Mort on kokenut ohjaaja, jonka rento ja iloinen ohjaus antaa sinulle uutta voimaa ja inspiraatiota kevääseen. Sielukas viikonloppu uudistaa ja inspiroi.

Retriitti alkaa perjantaina klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina klo 15.00 mennessä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: loma.paksu@gmail.com (Kirjoita otsikkoon: Villi nainen)

Kittilään pääset esim. junalla Rovaniemelle ja siitä bussilla Könkäälle, tai lentäen Kittilään. Haku bussiasemalta tai lentokentältä voidaan lisämaksusta järjestää.

Majoitus 2–6 hlö huoneissa, saunailta, laadukasta kasvisruokaa ja kotailta hurmaavassa ympäristössä.

Hintatiedot päivittyvät pian.

Lisäpalveluja:

- Lumikenkäilyretki 40€/hlö

- Retki tunturiin: 100€ (norm. 135€) sis. Kuljetukset Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon ja takaisin, opaspalvelut retkellä, välinevuokrat, retkieväät ja kuuman juoman

- Voit myös saapua aiemmin ja/tai lähteä myöhemmin. Kysy lisäöistä sähköpostilla loma.paksu@gmail.com

 

Tarkka ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostiin lähempänä tapahtumaa <3

Jos matkustat kauempaa, otathan matkavakuutuksen.