talliaittawellbeing.jpg

Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png
1.tammikuu.jpg
TarjaTaavo_retriitti.jpg

Pohjoisen Villi Nainen 15.-17.04.2022

Syvennä kokemustasi elämän maagisuudesta Lapin tunturin juurella, täydenkuun alla! Villiä vapautta, yhteyttä kehoon & hoivaa sielulle kauniissa Pohjoisessa.
 

Naisheimon voima, elinvoimaa lisäävä liikettä ja Ostaran, eli hedelmällisyyden heräämisen riittejä. Tule yksin tai ystävän kanssa tuntemaan sisarellista naisenergiaa ja tutustumaan omaan, villiin, kehosta nousevaan voimaasi.
 

Lähestymme kehomme viisautta hengitysharjoituksilla, lempeästi joogaten, vapaasti liikkuen, luonnossa voimautuen sekä saunoen. Luomme kuvaa, tutustumme naisen sykleihin ja joogaamme. Tutkimme täysikuun energiaa ja susinainen-myyttejä, joiden keskiössä on transformaatio ja vapaus. La loba - luunainen ja rummun ääni vievät meitä mukaansa matkalle alitajuntaan erityisessä kota-illassa. 
 

Viikonloppumme pienen ryhmän kanssa on ravitseva ja monipuolinen. Naisten voimapiirissä syntyy ajatuksia ja oivalluksia, jotka voi viedä mukana voimauttamaan omaa arkea ja tukemaan uniikkia elämäntehtävää. 
 

Rakkaudella tervetuloa mukaan nauttimaan, kokemaan, inspiroitumaan ja rentoutumaan samanHenkisessä seurassa! 

Meri Mort on kokenut joogaopettaja, jonka rento ja iloinen ohjaus antaa sinulle uutta voimaa ja inspiraatiota kevääseen. Sielukas viikonloppu uudistaa ja inspiroi.

Meri on myös kirjailija, kuvittaja ja villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä. Meriä kiinnostaa luovuuden virrassa eläminen, ihmisten yhteen tuominen ja feminiinin mystiikan maisemissa vaeltelu. Hänen uusin kirjansa on Varjojen voima – Kortit, rituaalit ja myyttien naiset (2021). Kuun seuraamisesta ja naisen syklisyydestä kertoo kirja Lumoava nainen – tunne villi voimasi (2018). Meri kirjoittaa Hidasta elämää -kanavalle Villi nainen -blogia sekä artikkeleita Minä olen -lehteen. Hän on toivottu ohjaaja festareille ja tapahtumiin.  

@merimort 
www.merimort.com


♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^


Retriitti alkaa perjantaina 15.4. klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina 17.4. klo 15.00 mennessä.
Tarkka ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostiin lähempänä tapahtumaa.
Ilmoittautuminen: merimort@gmail.com
(Kirjoita otsikkoon: Villi nainen)
Majoituksen varaaminen: loma.paksu@gmail.com

Ilmoitathan mahdolliset allergiat ja ruokarajoitteet ilmoittautumisen yhteydessä ja jos haluat majoittua yhdessä mahdollisen ystäväsi kanssa.

 

Hinta:
Ilmoittautumismaksu: 250 EUR (Joogaohjausmaksu Merille sis. alv. 10%). Lasku laitetaan ilmoittautumisen jälkeen. 
Sen lisäksi erikseen laskutettava täysylläpito (2 vrk) ja kotailta: 209€ (sis. alv). Laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Täysylläpito sisältää majoittuminen jaetuissa huoneissa, joiden koot varioivat. Lakanat ja pyyhe. Kasvisruokailut: aamiainen, lounas ja illallinen. Välipalat ja teetä. Sauna molempina iltoina.  Täysylläpidon suhteen noudatetaan Loma-Paksun peruutusehtoja.

 

♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^


Paikasta:
Kittilän kupeessa sijaitsevassa vieraanvaraisessa Loma-Paksussa pidetään meistä huolta. Tapaat eläinystäviä ja koet autenttista pohjoisen meininkiä. Nukumme hyvin tunturien huomassa. Meri oli ensimmäinen Loma-Paksussa pitämässä joogaretriittiä jo 10 vuotta sitten kauniin kodin takkatulen ääressä. Sen jälkeen Loma-Paksuun on rakennettu tunnelmallinen joogahuone lampaiden yläkertaan. Pihassa asustaa eläkkeellä olevia huskeja ja tapaat muitakin kaikenkarvaisia kavereita <3

Kittilään pääset esim. junalla Rovaniemelle ja siitä bussilla Könkäälle, tai lentäen Kittilään. Loma-Paksu sijaistee 11 km Levin hiihtokeskuksesta. Haku bussiasemalta ja lentokentältä onnistuu lisämaksusta, kysy sitä majatalolta erikseen hyvissä ajoin.

Esimerkkejä lisäpalveluista joita voit varata yhteisen retriittiaikamme ulkopuolelle (myös majoituksen lisävuorokaudet onnistuu kun varaat ajoissa):
- Lumikenkäilyretki 40€/hlö
- Retki tunturiin: 100€ (norm. 135€)
sis. Kuljetukset Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon ja takaisin, opaspalvelut retkellä, välinevuokrat, retkieväät ja kuuman juoman
Tutustu myös Lomapaksun peruutusehtoihin. 


♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡ 
 

Peruutusehdot:
Retriitti toteutuu kun osallistujia on vähintään 12 henkilöä. Maksimimäärä on 14 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumismaksua ei palauteta retriitin järjestyessä suunnitelmien mukaan järjestäjätahon puolesta. Maksun voi myydä/antaa eteenpäin ja kysyä järjestäjältä mahdollisia jonossa olijoita. Kurssimaksu ei sisällä matkoja retriitille. Muistathan myös varmistaa omat vakuutuksesi jos koet sen tarpeelliseksi. Tmi Meri Mort pitää oikeuden muutoksiin ja sitoutuu ilmoittamaan ajoissa jos sellaisia tulee.