Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png

Mediataatioretriitti Lapin maisemissa 6.-10-8.2020

 

Vedä syvään henkeä, ja anna silmiesi eteen pohjoisen jylhät maisemat, tunne kuinka viileä, raikas tuuli osuu kasvoille. Kuuntele kuinka liikenteen häly, ihmisten äänet vaimenee ja kuulet mitä luonnolla eläimineen on sinulle sanottavanaan! Oletko aina halunnut istua kannon nokalla ja jutella kuukkelin kanssa?  Kiire kaikkoaa ja pääset hetkeksi, pitkän viikonlopun ajaksi, sukeltamaan sinuun itseesi ja puhtaaseen luontoon.

Retriitti alkaa torstaina, sitä mukaan kuin väki saapuu ja lopetetaan maanantaina. Jos tahdot tulla aikaisemmin tai lähteä myöhemmin sekin järjestyy kyllä. 

Retriitin ohjelma on helppo, joten jos aiempaa kokemusta ei ole tai mieli on niin levoton, että ajatus meditoinnista on vaikeaa, älä huoli, aloitetaan pehmeästi ja annetaan mielelle ja koholle mahdollisuus rauhoittua omaan tahtiin. Meditaation teemana on luonto, metsä sekä kehollinen meditaatio. Meditaatiot ovat maailmankatsomus vapaita.

Toiset meistä kaipaavat omaa rauhaa ja hiljaisuutta enemmän kuin toiset. Retriitin alussa saat rintamerkin, jolla voit kertoa muille kaipaatko hiljaisuutta sillä hetkellä, pitämällä merkkiä näkyvillä. Sekä voit hyvin sulkea kännykän, saat yhteyspuhelin numeron, jonka voit antaa läheisillesi hätätapauksia varten.

 

Tarkempi ohjelma päästetään ilmoille myöhemmin, meditaatiota, mindfulnessia, keskustelua hyvinvoinnista luontaisin keinoin,rentouttavaa, mukavaa ja rauhaisaa oloa on luvassa. Mikäli retriitti peruutuu  (minimi 5 osallistujaa), saat maksamasi ennakkomaksun takaisin (tai koko summan, jos olet sen siihen mennessä sen jo maksanut). Matkakuluja ei korvata.  14 vrk ennen retriittiä voit perua osallistumisesi, ennakkomaksua ei tosin palauteta eikä matkakuluja hyvitetä. ​

 


MAJOITUS JA RUOKA
Tarjolla on kasvis-/vegaaniruokaa, joten mikäli kaipaat lihaisampaa murkinaa kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Lisänä ruuasta, niin retriitin ruoka on suunniteltu tulehdusta hillitseväksi. Ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa ilmoittaa ruoka-allergiat. Majoitus on Loma-Paksun viihtyisässä majatalossa sisältäen majoituksen 3-6 hengen huoneissa, liinavaatteet, pyyhkeen, aamiaisen, ravitsevan kasvislounaan ja päivällisen. Käytössämme on joogatilan lisäksi myös kota ja sauna.Mukaan kannattaa pakata sopivien vaatteiden ohella, meditointi tyyny kuten bolsteri, oma joogamatto (jotakin löytyy valmiina).

Kuvia majoituksesta löydät täältä: https://www.lomapaksu.com/majoitus

HINTA
480 €, sisältää täysihoidon ja kurssin ohjelman

Maksetaan majatalo Loma-Paksun tilille: FI5913973000101405

Viestiksi: Stressivapaa-retriitti ja oma nimi

ILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT

Paikkoja on rajoitetusti, joten nopein rentoutuja paikan nappaa! Ilmoittautuminen on voimassa maksettuasi 50€ ennakkomaksun, jota ei palauteta paitsi sairastapauksissa. Retriitti tulee olla kokonaisuudessaan maksettu 24.7.2020 mennessä.

 

Ilmoittautuminen tehdään:  loma.paksu@gmail.com

Lisätietoja, toiveita, kyselyitä satu.jamsa@pepperbox.fiKURSSIAIKATAULU
Saapuminen noin 15:00 torstaina ja kotiin lähtö samaan aikaan maanantaina.

KURSSIN VETÄJÄ
Luontaisterapeutti Satu Jämsä Lahdesta, jonka sydän sykkii rennolle elämäntavalle, metsää rakastava hippi, joka karkaa lapin tuntureille vaeltamaan heti sopivan tilaisuuden tullen, meditaatiosta nautiskelija.  Ikuinen opiskelija, oi kuinka paljon kirjoja hyvinvoinnista mahtuukaan kirjahyllyyn! Isoin osa niistä käsittelee ravitsemusta, meditaatiota, homeopatiaa, ihmis-suhteita, omituisia pöpöjä, ravinteita, yrttejä, biologiaa, ihmiskehon toimintoja, hormoneja… Tai sanoiko joku ympäristömyrkyt, jotakin raikkaasta ilmasta ja puhtaan veden tarpeesta, rentoutumisesta? Eikö? No niistä puheen ollen 😉 voisimmekin jutella niistäkin seuraavat kahdeksan tuntia! Takana työskentelyä ihmisten hyvinvoinnin eteen (kehtaako sitä edes sanoa) yli kymmenen vuotta.  Koska tiikeri ei pääse raidoistaan, eikä oikeastaan edes haluakkaan niin näitäkin aiheita tullaan sivuamaan.


 

Loma-Paksu Oy

Guesthouse of Loma-Paksu
 Inarintie 172
 99140 Köngäs, Suomi, Finland
Puhelin / Phone: +358 400 215091
 loma.paksu@gmail.com

Ota yhteyttä! Contact Us!

Loma-Paksu Oy © 2015 - 2020