group_field.jpg
IMG_20180701_230549_839.jpg
IMG_20180925_075720_189.jpg
Lomapaksu_logo1_alpha.png

Etusivulle

portrait_reijo.jpg

Reijo Paasirova, äiji

Mirva Puustjärvi

Mirva Puustjärvi

virrentakojaLEVI_edited.jpg

Kristian Vehniäinen

Me

Loma-Paksussa yrittäjinä toimivat Reijo Paasirova ja Mirva Puustjärvi. Paksun mäen yhteisössä asuu myös kolmihenkinen perhe sekä perhekotinuoria. Loma-Paksun henkilökunnalla on vankka ammatillinen osaaminen sekä monipuolisena erityisosaamisena sosiaalityö, erityiskasvatus, draamakasvatus, elämyspedagogiikka, luonto ja retkeily sekä luovat toiminnat. Loma-Paksussa työskentelee myös keikkatyöläisinä tai sesonkityöläisinä erä- ja luonto-oppaita sekä matkailualan ammattilaisia.

Puhelin +358400215091 / loma.paksu@gmail.com

Reijo Paasirova, äiji, on syntynyt Paksun tilalla Kittilän Könkäällä 1950. Hänen sukunsa on asuttanut tilaa jo reippaasti yli 300 vuotta. Reijo on ylpeä sukutaustastaan, sillä onhan hän suurnoita Torajaisen jälkeläinen yhdeksännessä polvessa. Työuransa Reijo on tehnyt pääasiassa kuntien sosiaalitoimessa lastensuojelussa. Hän on myös ollut vahvasti kehittämässä nuorten elämys- ja seikkailutoimintaa ja kasvattajana Reijo onkin ennenkaikkea elämyspedagogi.

Mirva Puustjärvi on erityisopettaja (KM), kuvittaja ja seikkailuohjaaja (AMK), sekä eräopas. Mirvan erityisosaamiseen kuuluu vahvuuksien löytäminen ja vahvistaminen jokaisessa ihmisessä. Mirva saa innostettua lapset ja aikuiset toimintaan ja on hyvä kokoamaan ihmisiä yhteen yhteisen tavoitteen edistämiseksi. Kasvattajana Mirva on johdonmukainen ja suosii positiivista kannustamista. Mirva uskoo, että jokaisella meillä on jokin oma intohimon kohde jonka löytymisen kautta motivaatio kaikenlaiseen oppimiseen on mahdollista. Erityispedagogiikan kautta Mirva on oppinut ymmärtämään moninaisia syitä käyttäytymisen taustalla. Rakkaina harrastuksina Mirvalla on taide, monipuolinen liikunta, eläintoiminta ja ratsastus.

Kristian Vehniäinen Runontakoja ja käsityötaiteilija Kristian johdattelee sinut lyyran taianomaisin melodioin ja tunnelmallisella laulannalla ytimesi ihmeen äärelle.

Johanna Mikkola, Hevosenhoitaja (maatalousalan PT) ja Eräopas (Arctic Nature guide, Norges Arktiske Universitet). Johanna toimii Loma-Paksussa organisaattorina ja viestinnässä. Pitkä kokemus matkailualalta sekä monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä takaa kylmät hermot ja selviytymistaidot tilanteessa kuin tilanteessa.

Anna-Leena “Ansku” Nordberg, (Sosionomi AMK), Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) sekä Luonto- ja Eräopas. Anskun juuret ovat syvällä Lapin maaperässä. Päiviöön Anskun tie on kulkenut Kolarin Sieppijärveltä erilaisten nuoriso- ja taidehankkeiden, yhteisöprojektien sekä matkailualan kautta 2017. Päiviössä Ansku on vahvasti läsnä ja saa yhteisön jäsenet pysähtymään ja maadoittumaan hetkeen. Ansku on tuonut Päiviöön ja Loma-Paksuun ripauksen draaman ja teatterin elementtejä, nauttii yhteisistä hetkistä ulkoillen ja käyttää valokuvaamista nuoria voimauttavasti. Anskusta voit lukea lisää hänen nettisivuiltaan: www.annalee.fi.

 

portrait_ansku.jpg

Anna-Leena “Ansku” Nordberg

DSC04207.JPG

Johanna Mikkola

IMG_20180927_160056.jpg
IMG_7293.JPG
IMG_20180907_195225.jpg