Lomapaksu_logo1_alpha.png

Etusivulle

Reijo Paasirova, äiji

Jussi Puustjärvi

Mirva Puustjärvi

Johanna Mikkola

Me

Loma-Paksussa yrittäjinä toimivat Reijo Paasirova, Jussi Puustjärvi sekä Mirva Puustjärvi . Paksun mäen yhteisössä asuu myös Johanna Mikkola ja perhekoti lapsia. Loma-Paksun henkilökunnalla on vankka ammatillinen osaaminen sekä monipuolisena erityisosaamisena sosiaalityö, erityiskasvatus, draamakasvatus, elämyspedagogiikka, luonto ja retkeily sekä luovat toiminnat. Loma-Paksussa työskentelee myös keikkatyöläisinä tai sesonkityöläisinä erä- ja luonto-oppaita sekä matkailualan ammattilaisia.

Puhelin +358400215091 / loma.paksu@gmail.com

Reijo Paasirova, äiji, on syntynyt Paksun tilalla Kittilän Könkäällä 1950. Hänen sukunsa on asuttanut tilaa jo reippaasti yli 300 vuotta. Reijo on ylpeä sukutaustastaan, sillä onhan hän suurnoita Torajaisen jälkeläinen yhdeksännessä polvessa. Työuransa Reijo on tehnyt pääasiassa kuntien sosiaalitoimessa lastensuojelussa. Hän on myös ollut vahvasti kehittämässä nuorten elämys- ja seikkailutoimintaa ja kasvattajana Reijo onkin ennenkaikkea elämyspedagogi.

Jussi Puustjärvi rakennusmies ja valokuvaaja. Jussi tykkää samoilla luonnossa ja laittaa ruokaa tulilla. Ruuanlaitto puhtaista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista on lähellä Jussin sydäntä. Jussi harrastaa musiikkia ja soittaa rumpuja, bassoa ja kitaraa. Jussi arvostaa ihmisten kohtaamista sellaisina kuin he ovat ja jakaa mieluusti hyviä neuvoja mihin tänään kannattaisi suunnata tai mistä löytyy maukkaimmat lounaspaikat. Jussi on yleensä se joka teille puhelimeen vastaa ja joka jää jutustelemaan mukavia Paksun pihapiirissä. Loma-Paksussa Jussi toimii yleismiehenä - rakentaa, korjaa ja toimii palveluvastaavana.

Mirva Puustjärvi on erityisopettaja (KM), kuvittaja ja seikkailuohjaaja (AMK), sekä eräopas. Mirvan erityisosaamiseen kuuluu vahvuuksien löytäminen ja vahvistaminen jokaisessa ihmisessä. Mirva saa innostettua lapset ja aikuiset toimintaan ja on hyvä kokoamaan ihmisiä yhteen yhteisen tavoitteen edistämiseksi. Kasvattajana Mirva on johdonmukainen ja suosii positiivista kannustamista. Mirva uskoo, että jokaisella meillä on jokin oma intohimon kohde jonka löytymisen kautta motivaatio kaikenlaiseen oppimiseen on mahdollista. Erityispedagogiikan kautta Mirva on oppinut ymmärtämään moninaisia syitä käyttäytymisen taustalla. Rakkaina harrastuksina Mirvalla on taide, monipuolinen liikunta, eläintoiminta ja ratsastus.

Johannan Mikkola, Hevosenhoitaja (maatalousalan PT) ja Eräopas (Arctic Nature guide, Norges Arktiske Universitet). Johanna toimii Loma-Paksussa yhteisön jäsenenä ja ratsastuksen sekä muun eläintoiminnan ohjaajana. Johanna on tottunut kohtaamaan, ohjaamaan ja opettamaan erilaisia ihmisiä heidän vapaa-ajan harrastuksien parissa.  Johannan vahvuuksia ovat rauhallisuus ja hyvä kuuntelemisen taito. Hän pyrkii rohkaisemaan itsenäiseen ajatteluun, ympäristön ja eettisyyden huomioonottamiseen arkisissa toiminnoissa ja omalta mukavuusalueelta poistumiseen.

Anna-Leena “Ansku” Nordberg, (Sosionomi AMK), Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) sekä Luonto- ja Eräopas. Anskun juuret ovat syvällä Lapin maaperässä. Päiviöön Anskun tie on kulkenut Kolarin Sieppijärveltä erilaisten nuoriso- ja taidehankkeiden, yhteisöprojektien sekä matkailualan kautta 2017. Päiviössä Ansku on vahvasti läsnä ja saa yhteisön jäsenet pysähtymään ja maadoittumaan hetkeen. Ansku on tuonut Päiviöön ja Loma-Paksuun ripauksen draaman ja teatterin elementtejä, nauttii yhteisistä hetkistä ulkoillen ja käyttää valokuvaamista nuoria voimauttavasti. Anskusta voit lukea lisää hänen nettisivuiltaan: www.annalee.fi.

 

Anna-Leena “Ansku” Nordberg