Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png

Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa tarjolla Loma-Paksussa 22.3-9.4.2021

 

Ratkaisukeskeinen terapeutti Susanna Ylöstalo ottaa asiakkaita vastaan Loma-Paksun majatalon tarjoamassa yksityisessä ja idyllisessä tilassa kolmen viikon ajan. 

 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia soveltuu hyvin aikuisten, nuorten, lasten sekä parien ja perheiden kanssa työskentelyyn. Lyhytterapiassa ei käydä läpi asiakkaan koko elämää, vaan keskitytään tässä hetkessä pinnalla oleviin asioihin. Työskentelyssä keskitytään täsmällisesti siihen, mihin asiakas hakee apua. Tapaamisissa vahvistetaan asiakkaan omia kykyjä ja taitoja kulkea kohti toivomaansa muutosta. 

 

Syitä hakeutua lyhytterapiaan voivat olla esimerkiksi ihmissuhdeongelmat, ahdistus, uupumus, stressi, pelot tai erilaiset elämänkriisit. Se sopii myös tilanteisiin, jossa uuden suunnan etsiminen ja itsensä kehittäminen ovat ajankohtaisia.

 

Tapaamiset on mahdollista toteuttaa vastaanotolla, etänä videopuhelun kautta sekä sään salliessa myös ulkona Könkään upeassa luonnossa. Esimerkiksi viiden kerran paketissa on mahdollista tavata kerran viikossa kolmen viikon ajan Loma-Paksun vastaanotolla sekä loput kaksi kertaa etäyhteydellä.

 

Keskustelut ovat luottamuksellisia ja terapeuttia sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus. Tapaamisista ei tehdä kirjauksia mihinkään tietojärjestelmiin. Lyhytterapiaan voi myös hakeutua miettiessään pidempää psykoterapiaa tai odottaessaan sopivan terapeutin löytymistä. Lyhytterapia ei kuitenkaan ole terveydenhuollon hoidollista psykoterapiaa, joten vakavimmissa tai kroonistuneissa mielenterveyden ongelmissa kannattaa hakeutua erikoissairaanhoidon piiriin. Terapeutilla on kaksivuotinen ratkaisukeskeisen lyhytterapian tutkinto sekä sosionomin pohjakoulutus.

 

Voit lukea lisää ratkaisukeskeisestä lyhytterapiasta ja Susannasta terapeuttina Loisto Hyvinvointipalveluiden sivuilta:

www.loisto.com

 

Hinnasto:

Yksilökäynti 70€ / 60min 

Paritapaaminen 90€ / 90min 

 

Terapiapaketit alennettuun hintaan: 

3 kerran paketti 180€ (normaalihinta 200€) 

5 kerran paketti 310€ (normaalihinta 330€) 

 

(Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%)

 

Ajanvaraus ja lisätiedot:

susanna@loisto.com 

 

Lämpimästi tervetuloa Loma-Paksun vastaanotolle!