Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png

Luonto, Sielu ja Mieli - retriitti 24.-28.2.2021

Nouse nyt luontoni louhikosta, haltioni havon alta…

Miten luonto, sielu ja mieli kietoutuvat toisiinsa itämerensuomalaisessa mytologiassa?
Mitä ovat loitsut ja mihin esivanhempamme ovat niitä käyttäneet?
Millainen voisi olla oma sielusi syvyyksistä kumpuava loitsu?

Matka Lapin ja loitsujen lumoihin vie sinut retkelle myös kohti sisintäsi,
omaa sielumaisemaasi.

Tällä retriitillä tutustumme erityisesti Lapin loitsuihin sekä kansantarinoihin, jotka kertovat mahdikkaista Lapin noidista. Samalla kun tutkailemme loitsuja sekä itämerensuomalaisen perinteen ymmärrystä sielusta, peilaamme niitä omaan elämäämme ja sisäiseen mielenmaisemaamme. Retriitin aikana laadit henkilökohtaisen sielukartan ja oman loitsusi palvelemaan tämänhetkistä elämäntilannettasi.

Kehollisesta hyvinvoinnista pidämme huolta joogisilla harjoituksilla ja lempeästi luonnossa liikkuen. Osana retriittiä teemme retken Keimiöjärven tuvalle Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon tuntureiden keskelle, missä vietämme yhden yön. Retki tuvalle tehdään yhteiskuljetuksella ja rauhallisesti hiihtäen (hiihtomatka n. 4km/suunta).  Toivomuksissa on tietenkin kirkasta säätä, jotta voimme ihastella tähtitaivasta ja revontulia tunturien syleilyssä saunomisen lomassa! Retriitti huipentuu yhteiseen loitsurituaaliin ja rumpumatkaan LomaPaksun sielukkaassa kodassa.

Tule löytämään oman loitsusi voima!


Viikonloppu alkaa perjantaina klo 16.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.00/15.00
Saat tarkemman ohjelman lähempänä retriittiä.

 

 

Retriittipaikka:

Tähän maatilamajataloon saavut vieraana ja lähdet ystävänä. LomaPaksu tarjoaa retriitille upeat, kodikkaat puitteet sekä mahdollistaa retkemme Kemiöjärven tuvalle. Paksun mäkeä ympäröivät tunturimaisema, pellot ja järvi. Inspiroivassa pihapiirissä asutaan, eletään ja lomaillaan. Kävelymatkan päästä majatalosta löydät sekä poro- että huskytilat ja pihasta pääsee myös moottorikelkka- ja hiihtoreiteille. Lisäksi Levikeskus tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja.

HUOM! Tupamajoitus tunturissa tapahtuu ryhmähuoneissa, kaksi sänkyä on 2hlö sänkyjä, eli osa meistä nukkuu suloisesti siskonpedissä. Tuvassa ei ole mahdollisuutta 1hh majoitukseen.

 

Ohjaaja:
Joogaopettaja Lotta Leiwo (LottaJooga www.lottajooga.fi)
Lotta on monipuolisesti hyvinvointi- ja liikunta-alalla työskennellyt joogaopettaja ja kansanperinteeseen erikoistuva kulttuuritutkimuksen opiskelija. Lotta ohjaa mm. metsäjoogaa sekä myyttisistä tarinoista ammentavaa JuuriJoogaa ”tavallisten” joogatuntien lisäksi. Hän inspiroituu kulttuurien taustalla vaikuttavista myyteistä sekä pohjoisesta metsäluonnosta. Lotan ohjauksessa käännytäänkin kohti omaa luontoa ja asetutaan olemisen tilaan lempeästi tutkaillen. Kokemuksellisuus, jokaisen osallistujan omasta kehosta kumpuava olemisen totuus, ja rennon rempseä ohjausote pitävät huolen siitä, ettei Lotan tunneilla joogata liian ryppyotsaisesti. Joogan ohjaamisen lisäksi Lotta antaa kehomieltä helliviä hoitoja: intialaista päähierontaa sekä Reikiä.

EARLY BIRD hinta 30.11.2020 saakka: 620€ (norm. 670€)

HINTAERITTELY:

Ohjaussisällöt: 220€ (norm. 245€)
sis. Aamu- ja iltajoogat, aloitus- ja päätösseremoniat sekä muun ohjelmasisällön.
Ohjattua sisältöä yht. 21h.

Majoitus + ruokailut LomaPaksussa: 280€
sis. Majoitus 2-6 hlö huoneissa, ruokailut: aamiainen, lounas ja päivällinen, saunan kolmena iltana, kodan käytön

Retki tunturiin: 120€ (norm. 145€)
sis. Kuljetukset Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon ja takaisin, opaspalvelut retkellä, majoitus tuvassa (ryhmämajoitus), ruokailut: lounas, päivällinen ja aamiainen, sauna sekä välinevuokra.

LomaPaksussa tarjoillaan ravitsevaa ja maukasta kasvisruokaa. Ilmoita mahdolliset ruoka-ainerajoitteet ilmoittautumisen yhteydessä. Retriitti myydään kokonaisuutena.

Hinnat ei sisällä matkoja tai vakuutuksia. Mikäli haluat saapua LomaPaksuun aiemmin, tiedustele lisäöistä sähköpostitse: loma.paksu@gmail.com

 

ILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT

Ilmoittaudu retriitille LomaPaksuun: loma.paksu@gmail.com
Ilmoita varaukseen ”Luonto, Sielu, Mieli -retriitti talvi 2021”

Maksun voi jakaa eriin. Saat tarkemman aikataulun muutamaa viikkoa ennen retriittiä. Retriitti alkaa keskiviikkona 24.2. klo 17.00 majoittautumisella ja päättyy sunnuntaina 28.2. klo 15.00 mennessä.

Lisätiedot majoitukseen liittyen: loma.paksu@gmail.com
Lisätiedot ohjaussisällöistä: lotta@lottajooga.fi