Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png

Kehoystävyys -retriitti ruokasuhteen ja kehonkuvan kanssa kamppaileville 14.-16.8.2020

Tuntuvatko ruoka ja oma keho vierailta tai jopa vihollisilta, joiden kanssa on vaikea löytää sopua? Onko syöminen jatkuvaa taistelua mielihaluja vastaan, kerrasta toiseen epäonnistuvaa ryhtiliikettä, jota seuraa huono omatunto ja itseinho? Oletko väsynyt kontrolliin ja itsensäkurituskuureihin ja halukas kurkistamaan niiden tuolle puolen?

Viikonloppuretriitimme keskiössä on ajatus, että polku terveeseen syömiseen ja viihtymiseen omassa kehossa kulkee lisääntyneen itsetuntemuksen ja -myötätunnon kautta. Hallinnan ja itsekurin sijaan tutkimme, miten voimme oppia kuuntelemaan ja ymmärtämään kehomme viestejä, mukaanlukien monet ei-toivotut oireet kuten vaikkapa mieliteot ja ahmiminen. Mitä paremmin osaamme tulkita eri oireisiin piiloutuvia viestejä, sitä paremmin ymmärrämme itseämme ja osaamme löytää tien ulos noidankehästä.

Retriitillä sukellamme ruokaan ja kehoon liittyviin teemoihin erilaisten alustusten ja harjoitusten kautta. Aikaa jää myös levolle ja rennolle yhdessä- tai yksinololle kunkin omien tarpeiden mukaan. Viikonlopusta saat mukaasi konkreettisia ja tehokkaita välineitä, jotka tukevat sinua hyvän ruoka- ja kehosuhteen vahvistamisessa.


MAJOITUS JA RUOKA
Täysihoito Loma-Paksun viihtyisässä majatalossa sisältäen majoituksen 3-6 hengen huoneissa, liinavaatteet, pyyhkeen, aamiaisen, ravitsevan kasvislounaan ja päivällisen. Käytössämme on joogatilan lisäksi myös kota ja sauna. Kuvia majoituksesta löydät täältä: https://www.lomapaksu.com/majoitus

HINTA
320 €, sisältää täysihoidon ja kurssin ohjelman

TIEDUSTELUT
psykologipalveluhilja@gmail.com

VARAUKSET
Täysihoito (sis. majoituksen 1-6 hlön huoneissa, liinavaatteet, pyyhkeen, aamiaisen, ravitsevan kasvislounaan ja päivällisen, joogatilan, kodan ja saunan vapaan käytön): 140€/hlö/pe-su maksetaan majatalo Loma-Paksun tilille: FI59 1397 3000 1014 05, viestiksi ”Kehoystävyysretriitti” ja oma nimi.

 

Kurssimaksu: 180€ maksetaan tilille Psykologipalvelu Hilja: FI17 4600 0010 7633 38, viestiksi "Kehoystävyysretriitti" ja oma nimi.

 

HUOM! Ilmoittautuminen on voimassa maksettuasi osallistumisen ja mahdollisen majoituksen. Kurssille mahtuu maks. 10 osallistujaa.

 

KURSSIAIKATAULU (muutokset mahdollisia)
PERJANTAI
klo 18: Illallinen
klo 19-20.30: Retriitin aloitus
klo 20.30-22: Sauna

LAUANTAI
klo 9-10: Aamiainen
klo 10-12: Itsekuri- ja syömisenhallintamyyttien purkaminen ravintoterapeuttisesta näkökulmasta
klo 12-13: Lounas
klo 13.30-15: Kehoon ja ruokailuun liittyvät säännöt ja uskomukset
klo 15-15.30: Teetauko
Klo 15.30-17: Päivän koonti kehollisten harjoitusten kautta
Klo 17-18: Illallinen
Loppuilta: Tulistelua kodalla, sauna ja vapaa-aikaa

SUNNUNTAI
Klo 8-9: Aamiainen
Klo 9-11: Itsetuntemuksen ja -myötätunnon kautta terveeseen syömiseen ja kehosuhteeseen
Klo 11-12: Lounas
Klo 13-14.30: Yhteenveto keskustelun ja kehollisten harjoitusten merkeissä
Klo 14.30: Retriitin päätös.


KURSSIN VETÄJÄT
Reetta Puuronen, psykologi ja joogaohjaaja
https://www.linkedin.com/in/reetta-puuronen-15600214b/

Hanna Kuosmanen, ravintoterapeutti, syömisen psykologian valmentaja ja joogaohjaaja
http://directory.psychologyofeating.com/directory/hanna-kuosmanen/