Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png

Talliaitan tunnit

Talliaitan tuntikalenterin löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/talliaittawellbeing/

 

Huskyjooga - Lempeää loikoilua koiruuksien kanssa

Lempeää loikoilua ja koiruuksia Talliaitassa taas tulevalla kaudella pian julkaistavan aikataulun mukaisesti.
Kukapa ei kaipaisi lihasten venyttelyä ja suloista tassuterapiaa aktiivisen ulkoilupäivän päätteeksi. Meillä Talliaitan ylisillä pääset venyttämään lihaksiasi ja rapsuttamaan huskyjä samalla kertaa. Lisäksi alakerran kukkojen, kanojen, lampaiden ja hevosten äänet kantautuvat samalla korviisi.

Kundaliinijooga

Yksilö- ja ryhmätunnit tilauksesta tarpeen mukaisin teemoin.

Nämä tunnit ovat sinulle joka haluat viettää hetken pysähtyen itsesi äärelle.

Mitä on kundaliinijooga?

 

Kundaliinijooga on mielen joogaa ja sitä kutsutaankin myös tietoisuuden joogaksi. Se on tuhansia vuosia vanha joogamuoto ja sen työkalut ohjaavat tietoisuuteen ja läsnäoloon. Se sopii kaikille ikään, kokoon tai kokemukseen katsomatta. Tunti koostuu hathajoogan asentojen tyyppisistä dynaamisemmista liikesarjoista (kriya) sekä meditaatiosta ja syvärentoutuksesta. Jokainen tunti on erilainen. Harjoituksissa käytetään hengitysharjoituksia (pranayama), käsi- ja sormiliikkeitä (mudra) sekä hiljaisia tai ääneen lausuttuja tai laulettuja mantroja keskittymisen lisäämiseksi ja ajattelun hiljentämiseksi. Leikkisästi voidaan sanoa, että kundaliinijoogassa suurinta notkeutta vaaditaan korvien välistä. 

Kaikki ovat tervetulleita. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Tule sellaisena, kuin olet.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan tunnille Miialle joko tekstiviestillä/ whatsapilla +358440461024. Muistathan myös ilmoittaa, mikäli et pääsekään mukaan. Osallistumismaksu 15 €.

Opiskelijat, eläkeläiset, kotiäidit,-isät, työttömät tai muuten vähävaraiset; maksu maksukyvyn mukaan. 

 

Paikanpäältä löytyy joogamattoja, tyynyjä ja vilttejä. Voit tuoda myös omasi mukanasi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin, koska elämä toisinaan tuo muutoksen mukanaan.

 

Ohjaajana toimii joogaopettaja, luontoelämysopas ja pian ReikiMaster Miia Ritola. Miia on KRI:n (Kundalini Research Instituten) sertifioima kundaliinijoogan opettaja (RYT200). Miia on ohjannut vuodesta 2016 Talliaitassa ja Levillä kundaliinijoogan viikkotunteja, työpajoja ja retriittejä.

Miia on hyvän ja kokonaisvaltaisen elämän puolestapuhuja. Hän uskoo kehon, sielun ja mielen kokonaisuuteen. Hänen intohimonaan on ihminen ja inhimillisyys. Halu auttaa ihmisiä löytämään tuo yhteys omaan elinvoimaan ja sisältäpäin kumpuavaan onnellisuuteen, joka arjenpyörityksessä usein katoaa.

 

“Minulle kundaliinijooga ja meditaatio on vuosien varrella avannut vaikeuksien ja uupumuksen keskeltä sillan takaisin sydänyhteyteen ja sinne kätkettyihin aarteisiin sekä vahvan yhteyden omaan elinvoimaan. Sanotaankin, että vuosi kundaliinijoogaa voisi vastata 11 vuoden terapiaa. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tunneilleni, syvimmän itsesi ja myötätuntoisen ihmisyyden äärelle.”

https://www.facebook.com/arcticpranalapland

Kundaliinijooga tutuksi (3h) työpajaja

Tervetuloa tutustumaan kundaliinijoogaan. Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi. Se tuo voimaa arkeen, liikuttaa kehoa ja mieltä ja on maanläheinen keino oppia tuntemaan itseänsä ja omia voimavarojansa. Kundaliinijoogan harjoittelu on yksinkertaista mutta monipuolista. Harjoittelu sopii kaikille ikään tai kokoon katsomatta. Kundaliinijoogan harjoittelu vahvistaa hermostoa, tasapainottaa rauhastoimintaa, aktivoi intuitiota, auttaa mielen ja tunnetilojen hallinnassa, opettaa elämään tietoisesti läsnä tässä hetkessä, kasvattaa itsetuntemusta ja itseluottamusta.

Työpajassa tutustutaan kundaliinijoogan alkeisiin, perusharjoitteisiin, hengitykseen (pranayama), perusmantroihin ja lyhyesti myös kundaliinijoogan filosofiaan.

Aika: X  Paikka: Talliaitta, Inarintie 172, 99140 Köngäs Hinta: 45€ sis. Tee tarjoilun Ilmoittautumiset X mennessä:

miia.ritola at gmail.com / 044- 0461024

Flow ja Yin jooga sekä Shindo

Tarkista kalenteri: https://www.facebook.com/talliaittawellbeing/

 

Loma-Paksu Oy

Guesthouse of Loma-Paksu
 Inarintie 172
 99140 Köngäs, Suomi, Finland
Puhelin / Phone: +358 400 215091
 loma.paksu@gmail.com

Ota yhteyttä! Contact Us!

Loma-Paksu Oy © 2015 - 2020