Loma-Paksu Oy

Guesthouse of Loma-Paksu
 Inarintie 172
 99140 Köngäs, Suomi, Finland
Puhelin / Phone: +358 400 215091
 loma.paksu@gmail.com

Ota yhteyttä! Contact Us!

Loma-Paksu Oy © 2015 - 2019

Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png

Talliaitan tuntikalenteri 2019 - 2020

Talliaitan tunnit löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/talliaittawellbeing/

 

 

Kundaliinijooga

Viikkotunnit

Syyskuu - joulukuu

maanantaisin 17.30-19.00

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilolla ilmoitamme, että kundaliinijooga tunnit jatkuvat Talliaitassa alkukesän aina heinäkuun puoliväliin ja sitten taas elokuusta alkaen. Nämä tunnit ovat sinulle joka haluat viettää hetken pysähtyen itsesi äärelle.

”Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa. Se on jooginen tiede joka herättää sisälläsi piilevän energian jotta voit elää, olla ja kokea elämän tuona vahvana tietoisena olentona joka olet.”

Kundaliinijoogan teknologia yhdistää tarkasti ja tietoisesti hengityksen, mudran, silmien kohdennuksen, mantrat, kehon lukot ja asennot tasapainottaakseen rauhastoimintaa, voimistaakseen hermostoa, laajentaakseen keuhkojen kapasiteettia ja puhdistaen veren. Se tuo tasapainoa kehoon, mieleen ja sieluun

Kaikki ovat tervetulleita. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Tule sellaisena, kuin olet.

Ilmoittaudu mukaan tunnille Miialle joko tekstiviestillä/ whatsapilla 0440461024. Mikäli et pääsekään mukaan, muistathan ilmoittaa. Osallistumismaksu 15 €. Maksu käteisellä. 

 

Paikanpäältä löytyy joogamattoja, tyynyjä ja vilttejä. Voit tuoda myös omasi mukanasi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin, koska elämä toisinaan tuo muutoksen mukanaan.

 

Opettaja - Miia Ritola (Kirtan Satya Kaur) (KRI/RYT200)

1.11.2019 perjantaina klo 17-20 kundaliinijooga tutuksi (3h) Tervetuloa tutustumaan kundaliinijoogaan. Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi. Se tuo voimaa arkeen, liikuttaa kehoa ja mieltä ja on maanläheinen keino oppia tuntemaan itseänsä ja omia voimavarojansa. Kundaliinijoogan harjoittelu on yksinkertaista mutta monipuolista. Harjoittelu sopii kaikille ikään tai kokoon katsomatta. Kundaliinijoogan harjoittelu vahvistaa hermostoa, tasapainottaa rauhastoimintaa, aktivoi intuitiota, auttaa mielen ja tunnetilojen hallinnassa, opettaa elämään tietoisesti läsnä tässä hetkessä, kasvattaa itsetuntemusta ja itseluottamusta. Työpajassa tutustutaan kundaliinijoogan alkeisiin, perusharjoitteisiin, hengitykseen (pranayama), perusmantroihin ja lyhyesti myös kundaliinijoogan filosofiaan. Ohjaajana koulutettu kundaliinijoogan opettaja (KRI/RYT200) Miia Ritola Aika: 1.11.2019 perjantaina klo 17-20 Paikka: Talliaitta, Inarintie 172, 99140 Köngäs Hinta: 45€ sis. Tee tarjoilun Ilmoittautumiset 28.10.2019 mennessä miia.ritola at gmail.com / 044- 0461024

Yin jooga

Yin joogaa sunnuntaisin klo. 18.-19.15 / Pilvi (paitsi äänimaljarentoutus viikonloput)

 

Rentouttavalla Yin Jooga tunnilla rauhoitutaan venyttäviin jooga asentoihin (asanat) jotka palauttavat kehoa ja mieltä. Asennoissa viivytään useamman hengityksen ajan noin 2-5 minuuttia. Saat levätä ja hidastaa oman sisimpäsi äärelle. Tunti loppuu syvään loppurentoutukseen.

Rauhallinen ja rauhoittava Yin jooga sopii kaikille. Tunnilla tarjotaan erilaisia vaihtoehtoja liikkeisiin ja apuvälineitä.


Tunnit sopivat kaikille niin ensimmäistä kertaa joogaaville kuin jo pidempään jooganneille.

Ilmoittaudu mukaan tunnille Pilville joko tekstiviestillä/ whatsapilla 0442865045. Mikäli et pääsekään mukaan, muistathan ilmoittaa.

Osallistumismaksu 15 €. Maksu käteisellä/ MobilePaylla paikan päällä.

Paikanpäältä löytyy joogamattoja, tyynyjä ja vilttejä. Voit tuoda myös omasi mukanasi.

Ohjaajana toimii joogaopettaja RYT200 Pilvi Mikkonen.

”Opetan lempeällä ja pehmeällä, mutta päättäväisellä otteella jokaista osallistujaa arvostaen ja kunnioittaen kohti oman näköistä harjoitusta. Minulle on tärkeää, että tulet tunneille juuri sellaisena kuin olet. Teet tänään, tässä hetkessä omista lähtökohdista ja tarpeista lähtöisin olevan harjoituksen.”

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ♥

Ps. Tarvitsetko kyytiä joogaan? Liity Talliaitan kimppakyytiryhmään tästä: https://chat.whatsapp.com/invite/KpE2ljxZrvO03yYl53GTqU

 

Shindo

5.11 alkaen

Tiistaisin 19-20.30 Shindo

Shindo on rentouttava ja tehokas kehon ja mielen kokonaisuuteen pureutuva kehotyöskentelymenetelmä. Se sopii kaikille, ikään ja kuntotasoon katsomatta. Shindo perustuu itämaisen perinteen meridiaanikäsitykseen ja tukeutuu myös vahvasti viiden elementin teoriaan. Länsimaisen, fysiologisen näkemyksen mukaan shindo venyttää kehon kalvorakenteita, faskiaa, ja rentouttaa koko kehoa päästä varpaisiin ja sisuskaluihin asti. Syvä hengitys aktivoi myös vagushermoa, eli kiertäjähermoa. Ohjjaajan lempeä tuki ja kosketus vapauttaa oksitosiinia kehossa. Pitkät, rentouttavat venytykset avaavat siis sekä mieltä että kehoa.
Shindo Flow-tunnilla tehdään venytyksiä ja rentoutushajoituksia siirtyen niiden välillä rytmikkäästi, sulavasti, kehoa kuunnellen ja hengitystä mukaillen. Ohjaaja tukee venytyksiä eri tavoin ja auttaa jokaista venyttelijää löytämään omalle keholle sopivan tavan venytellä ja rentoutua. Sen lisäksi shindotunti saa päästämään irti arjen hektisyydestä ja istahtamaan oman kehon äärelle kysymään: “Mitä minulle kuuluu? Kuinka minä voin?"”

  • Tunneille ilmoittaudutaan numeroon 0505631080, ilmoittautuminen sitova. Sirkasta on mahdollisuus päästä myös kyydillä tunneille, kyydin tarpeesta voi ilmoittaa edellä mainittuun numeroon tai liittyä Talliaitan kimppakyytiryhmään Whatsappissa.

  • Shindotunti 10€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 7€)

 

Ohjaajana tunneille toimii Milja Juntunen. Milja valmistui loppukesällä 2017 shindo-ohjaajaksi ja on nyt vetänyt viikkotunteja Talliaitassa n. Vuoden verran. Milja asuu Sirkassa ja rakastaa Lapin luontoa. Milja uskoo vahvasti ihmisen olevan kokonaisuus, jonka kaikista osa-alueista tasapainoisesti huolehtimalla elämme parempaa, onnellisempaa ja terveempää elämää. Sanan shindo voi suomentaa sydämen ohjauksessa ta sydämen tie ja Milja perustaakin elämänfilosofiansa vahvasti sydämen kuunteluun.