Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png

Talliaitan tuntikalenteri 2019 - 2020

Talliaitan tunnit löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/talliaittawellbeing/

 

Huskyjooga - Lempeää loikoilua koiruuksien kanssa

Lempeää loikoilua ja koiruuksia Talliaitassa tammi-helmikuussa perjantaisin klo 18.00.
Kukapa ei kaipaisi lihasten venyttelyä ja suloista tassuterapiaa aktiivisen ulkoilupäivän päätteeksi. Meillä Talliaitan ylisillä pääset venyttämään lihaksiasi ja rapsuttamaan huskyjä samalla kertaa. Lisäksi alakerran kukkojen, kanojen, lampaiden ja hevosten äänet kantautuvat samalla korviisi.

Kundaliinijooga

Viikkotunnit sunnuntaisin Talliaitassa

12.1. klo 18-19.30 Runsaus ja menestys

19.1. klo 17-18.30 Kohti valoa

26.1. klo 17.30-19 Aurinkoenergiaa olemukseen

2.2.   klo 15-16.30 Sydänyhteys

23.2. klo 17.30-19 Oman voiman äärellä

1.3.  klo17.30-19 Eroon peloista

29.3. klo 17.30-19 Stressin poisto ja rentoutuminen

5.4.   klo 17.30-19 Hyvä uni

12.4. klo 15-16.30 Stressin poisto ja rentoutuminen

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Nämä tunnit ovat sinulle joka haluat viettää hetken pysähtyen itsesi äärelle.

”Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa. Se on jooginen tiede joka herättää sisälläsi piilevän energian jotta voit elää, olla ja kokea elämän tuona vahvana tietoisena olentona joka olet.”

Kundaliinijoogan teknologia yhdistää tarkasti ja tietoisesti hengityksen, mudran, silmien kohdennuksen, mantrat, kehon lukot ja asennot tasapainottaakseen rauhastoimintaa, voimistaakseen hermostoa, laajentaakseen keuhkojen kapasiteettia ja puhdistaen veren. Se tuo tasapainoa kehoon, mieleen ja sieluun

Kaikki ovat tervetulleita. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Tule sellaisena, kuin olet.

Ilmoittaudu mukaan tunnille Miialle joko tekstiviestillä/ whatsapilla 0440461024. Mikäli et pääsekään mukaan, muistathan ilmoittaa. Osallistumismaksu 15 €. 

 

Paikanpäältä löytyy joogamattoja, tyynyjä ja vilttejä. Voit tuoda myös omasi mukanasi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin, koska elämä toisinaan tuo muutoksen mukanaan.

 

Opettaja - Miia Ritola (Kirtan Satya Kaur) (KRI/RYT200)

1.11.2019 perjantaina klo 17-20 kundaliinijooga tutuksi (3h) Tervetuloa tutustumaan kundaliinijoogaan. Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi. Se tuo voimaa arkeen, liikuttaa kehoa ja mieltä ja on maanläheinen keino oppia tuntemaan itseänsä ja omia voimavarojansa. Kundaliinijoogan harjoittelu on yksinkertaista mutta monipuolista. Harjoittelu sopii kaikille ikään tai kokoon katsomatta. Kundaliinijoogan harjoittelu vahvistaa hermostoa, tasapainottaa rauhastoimintaa, aktivoi intuitiota, auttaa mielen ja tunnetilojen hallinnassa, opettaa elämään tietoisesti läsnä tässä hetkessä, kasvattaa itsetuntemusta ja itseluottamusta. Työpajassa tutustutaan kundaliinijoogan alkeisiin, perusharjoitteisiin, hengitykseen (pranayama), perusmantroihin ja lyhyesti myös kundaliinijoogan filosofiaan. Ohjaajana koulutettu kundaliinijoogan opettaja (KRI/RYT200) Miia Ritola Aika: 1.11.2019 perjantaina klo 17-20 Paikka: Talliaitta, Inarintie 172, 99140 Köngäs Hinta: 45€ sis. Tee tarjoilun Ilmoittautumiset 28.10.2019 mennessä miia.ritola at gmail.com / 044- 0461024

Flow- ja Yin jooga

Yin joogaa sunnuntait 9.2. / 15.3. /19.4. /3.5. / klo. 16.-19.30 / Pilvi 

 

Klo 16.00 - 17.30 Flow joogaa
Klo 18.00 -19.30 Yin-joogaa

Sitovat ilmoittautumiset tunneille Pilville tekstiviestillä / whatsapilla 0442865045 / s-postilla pilvi.yoga@gmail.com.

Paikanpäältä löytyy joogamattoja, joogatiilejä, tyynyjä ja vilttejä. Voit tuoda myös omasi mukanasi.

Hinnasto:
- Yksi tunti/ Kertakäynti 15 €.
- Molemmat tunnit 25 €.

Voit maksaa käteisellä/ MobilePaylla/ Smartum-seteleillä paikan päällä.

Ohjaajana toimii joogaopettaja RYT200 ja Yinjoogaopettaja 50H Pilvi Mikkonen.

FLOW JOOGASSA liikutaan asanasta (jooga-asento) toiseen kehon ja hengityksen liikkeen avulla. Tunti aloitetaan pehmeällä kehoa avaavalla liikkeellä, jonka jälkeen siirrytään kohti dynaamisempaa osuutta. Tunnin loppua kohden rauhoitamme kehoa ja mieltä eteentaivutuksilla, kierroilla, sivutaivutuksilla ja lempeillä taaksetaivutuksilla. Tunti sisältää myös hengitys (pranayama)-, läsnäolo- ja meditaatioharjoituksia. Jokainen tunti päättyy loppurentoutukseen.

Tuntien teemat ja sisällöt muuttuvat ja elävät, joten ne voivat olla välillä hyvinkin erilaisia. Toisinaan fyysisiä ja haastavia. Toisinaan pehmeitä ja aistikkaita, joissa omaa kehoa ja mieltä aistien tuomme joogaa ja läsnäoloa osaksi arkea.

YIN JOOGA on lempeästi kehoa ja mieltä palauttavaa joogaa. Yin-joogatunnilla rauhoitutaan lempeästi venyttäviin yin-asanoihin (jooga-asento). Asanoissa viivytään useamman hengityksen ajan noin 2-5 minuuttia. Saat levätä ja hidastaa oman sisimmän äärelle. Keskityt syvään luonnolliseen hengitykseen samalla aistien oman kehon ja mielen tuntemuksia. Tunnilla tehdään myös erilaisia hengitys ( pranayama)-, läsnäolo- ja meditaatioharjoituksia. Tunti päättyy ihanaan loppurentoutukseen.

Molemmat joogatunnit sopivat kaikille. Tunneilla tarjotaan erilaisia vaihtoehtoja ja käytetään apuvälineitä, jolloin tunti sopii kaikille niin ensimmäistä kertaa joogaaville kuin jo pidempään jooganneille.

Ps. Tarvitsetko kyytiä joogaan? Liity Talliaitan kimppakyytiryhmään tästä: https://chat.whatsapp.com/invite/KpE2ljxZrvO03yYl53GTqU

 

Shindo

14.1. alkaen

Tiistaisin 19-20.30 Shindo

Shindo on rentouttava ja tehokas kehon ja mielen kokonaisuuteen pureutuva kehotyöskentelymenetelmä. Se sopii kaikille, ikään ja kuntotasoon katsomatta. Shindo perustuu itämaisen perinteen meridiaanikäsitykseen ja tukeutuu myös vahvasti viiden elementin teoriaan. Länsimaisen, fysiologisen näkemyksen mukaan shindo venyttää kehon kalvorakenteita, faskiaa, ja rentouttaa koko kehoa päästä varpaisiin ja sisuskaluihin asti. Syvä hengitys aktivoi myös vagushermoa, eli kiertäjähermoa. Ohjjaajan lempeä tuki ja kosketus vapauttaa oksitosiinia kehossa. Pitkät, rentouttavat venytykset avaavat siis sekä mieltä että kehoa.
Shindo Flow-tunnilla tehdään venytyksiä ja rentoutushajoituksia siirtyen niiden välillä rytmikkäästi, sulavasti, kehoa kuunnellen ja hengitystä mukaillen. Ohjaaja tukee venytyksiä eri tavoin ja auttaa jokaista venyttelijää löytämään omalle keholle sopivan tavan venytellä ja rentoutua. Sen lisäksi shindotunti saa päästämään irti arjen hektisyydestä ja istahtamaan oman kehon äärelle kysymään: “Mitä minulle kuuluu? Kuinka minä voin?"”

  • Tunneille ilmoittaudutaan numeroon 0505631080, ilmoittautuminen sitova. Sirkasta on mahdollisuus päästä myös kyydillä tunneille, kyydin tarpeesta voi ilmoittaa edellä mainittuun numeroon tai liittyä Talliaitan kimppakyytiryhmään Whatsappissa.

  • Shindotunti 10€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 7€)

 

Ohjaajana tunneille toimii Milja Juntunen. Milja valmistui loppukesällä 2017 shindo-ohjaajaksi ja on nyt vetänyt viikkotunteja Talliaitassa n. Vuoden verran. Milja asuu Sirkassa ja rakastaa Lapin luontoa. Milja uskoo vahvasti ihmisen olevan kokonaisuus, jonka kaikista osa-alueista tasapainoisesti huolehtimalla elämme parempaa, onnellisempaa ja terveempää elämää. Sanan shindo voi suomentaa sydämen ohjauksessa ta sydämen tie ja Milja perustaakin elämänfilosofiansa vahvasti sydämen kuunteluun.

Loma-Paksu Oy

Guesthouse of Loma-Paksu
 Inarintie 172
 99140 Köngäs, Suomi, Finland
Puhelin / Phone: +358 400 215091
 loma.paksu@gmail.com

Ota yhteyttä! Contact Us!

Loma-Paksu Oy © 2015 - 2019