Lomapaksu_logo1_alpha.png

Etusivulle

Hyvinvointipalvelut

Lataa esite

YHTEISÖTAIDEPROJEKTI

PERHEKOTI PÄIVIÖSSÄ

seinämaalauksia lasten voimaeläimistä

Hyvinvointipalvelut

Loma-Paksun majatalon pihasta löytyy myös Talliaitta, jonka alakerrassa asuvat yhteisön eläimet (kanat, puput, lampaat ja hevoset) ja yläkerrassa sijaitsee 60 neliön sali. Salissa järjestetään ympärivuotisesti joogaa ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluja. Täältä löydät myös muita erilaisia hyvinvointia lisääviä työpajoja, tapahtumia ja kursseja (esim. meditaatio, sirkus, yhteisötaide, maalaus, jooga tai tanssi). Lisäksi Talliaitta tarjoaa tilaa paikallisten taiteilijoiden näyttelyille.  Ainutlaatuisen salista tekee se, että sieltä voi samalla ihastella tunturimaisemaa ja pohjoisen taivaan revontulia.

Loma-Paksun majatalo ja Talliaitan sali muodostavat yhdessä täydellisen retriittikohteen Lapissa. Tarjoamme ryhmille hyvinvoinnin viikkoja, joihin sisältyy yöpyminen sekä omannäköinen viikko-ohjelma, johon on jätetty tilaa myös levolle, olemiselle ja hiljaisuudelle. Viikon ohjelmaan voi sisältyä esimerkiksi retki huskyjen kanssa tähtitaivaan alla revontulia seuraillen, opastettu laskuretki tunturiin, joogaa ja meditaatiota niin salissa kuin luonnossakin, eläinten hoitoa ja eläinten kanssa liikkumista sekä maukasta, lähellä tuotettua ruokaa. Lomasi jälkeen myös vatsallasi on hyvä ja levännyt olo!


Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tuotteita on kehitetty yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja Loma-Paksun majatalon pihapiirissä asuvan yhteisön kanssa. Ohjelmissa hyödynnetään yhteisömme osaamista ja ympäristön tarjoamia mahdollisuuksia. Uskomme, että yksilön on tärkeää tulla ymmärretyksi, jakaa ajatuksiaan, saada olla oma itsensä ja tehdä töitä itselle tärkeiden asioiden hyväksi. Yhteisen toiminnan kautta opimme uutta sekä itsestämme että ihmisistä ympärillämme.

Miltä kuulostaisi rentouttava loma Lapissa?

Katso myös:

 Viikottaiset ohjatut tunnit sekä tapahtumat löytää parhaiten Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/talliaittawellbeing/

Kuvat: Mirva Puustjärvi ja Anna-Leena Norberg @annaleelapland