IMG_20180410_204522_382.jpg
meditointiretriitti.jpg
IMG_20180411_112618_428.jpg
Lomapaksu_logo1_alpha.png

Etusivulle

Hyvinvointipalvelut

Ääni ja rituaali -retriitti 24.-26.09.2021

Tule tutustumaan uudella tavalla omaan äänesi ja kehoyhteytesi voimaan syyskuussa 2021 Ääni ja Rituaali -retriitille Lapin ruskaan ja väkeviin tunturimaisemiin.
 

Ääni ja musiikki ovat aikataidetta, hetken todistamista, itsetuntemuksen työkaluja. Silta, joka luo sanattoman vuorovaikutuksen itsemme, mutta myös toistemme välille. Kun ilmaisemme sitä mikä on autenttista ja totta meille tässä hetkessä, olemme väkevän ja puhtaan ilmaisun edessä. Rituaali on työkalu, joka helpottaa siirtymistä arkitodellisuudesta hetken ihmeellisyyteen. Olemisen kunnioittamista, fokuksen tuomista ja jonkin sanattoman äärelle laskeutumista. Laskeutumalla itseeni hengitän ihmisyyteni äärellä.
 

Kunnioitan itseäni kun valitsen tutustua, tuntea ja levätä ihossani ja äänessäni. Oli se sitten epämukavuutta, turhautumista, turtumusta, resistenssiä tai virtaavuutta, iloa, flowtilaa tai olemisen keveyttä. Äänen viisaus on silta, joka luo sanattoman vuorovaikutuksen itsemme, mutta myös toistemme välille.
 

———————

Mitä retriitti sisältää?

 

* Tunturivaelluksen
* Äänirentoutuksen/ Äänimatkan
* Lauluopetusta
* Voicework harjoituksia
* Saunarituaalin, jota varten opit saunalauluja
* Luontoyhteysharjoituksia
* Piirityöskentelyä
* 2 seremoniaa
* Laadukasta kasvisruokaa päivällinen, lounas, aamiainen.
* Upeat puitteet ja majoitus luonnonhelmassa Lapissa

 

___________
 

Fasilitoijat:
 

Mikko Heikinpoika
Mikko Heikinpoika on vokalisti, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja Suomesta. Hän on uuden aallon livemuusikko, joka kutsuu esiin voimakkaan äänimatkan jossa yhdistyy muinaisia äänenmuodostustekniikoita, live-elektroniikkaa, liveluuppausta, maadottuneita rymejä ja syviä sydänjuuria koskettavia taajuuksia.Ammentaen pohjoismaisen ja siperialaisen musiikin juurista hän luo kokemuksen, joka tähtää muuntuneisiin tajunnantiloihin. Vaikuttuen luonnosta, mutta myös yltyvästä symbioosistamme teknologian kanssa, voimakkaat rytmit, äänimaisemat ja sielua ravisuttava tanssi kutoutuvat yhteen luodakseen tilaa transsille.

mikkoheikinpoika.com
 

Vaskilintu

Magdalena Sofia on vokalisti ja rituaalimuusikko. Magdalenaa inspiroi parantavat terapeuttiset aspektit seremoniallisessa musiikissa sekä kehollistettu holistinen äänityö. Hän on viettänyt aikaa Ecuadorissa ja Kolumbiassa tutustuen luonnonuskontoihin ja vanhoihin parannustraditioihin, opiskellut 2020 Nada Yogaa, eli joogista äänenfilosofiaa Pohjois-Intiassa. Magdalena on fasilitoinut holistisia äänityöpajoja 2019 vuodesta alkaen ja fasilitoi myös kaakaoseremonioita, retriittejä, kursseja ja piirejä. Magdalenan työn perustana ovat intersektionaalisuus ja luontosuhteeseen pohjautuva henkisyys.
https://vaskilintu.com

 

VARAUKSET:
Varaa paikkasi: lovi.ritual@gmail.com

 

Korona info:
Seuraamme paikallisia suosituksia syyskuussa. Jos sinulla on koronaoireita tai olet ollut ennen retriittiä kontaktissa koronaan sairastuneiden kanssa, pyydämme ettet osallistu retriitille. Jos mahdollista, vähennä kontaktejasi ennen retriittiä. Suosittelemme korona-vilkun lataamista puhelimeesi. Maksamme takaisin koko maksun, jos et yllä esitetyistä syistä voi osallistua retriitille lääkärintodistusta vastaan. 

 

Hinta: Early bird. 500e, täysi hinta 560e