Etusivulle

Lomapaksu_logo1_alpha.png

Arctic Vacation kausi 21/22 (päivämäärät ja hinnat tulossa)

 

Hinta aamiaisen, lounaan, päivällisen, majoituksen ja aktiviteettien kera 870€/hlö .

 

Aktiviteetteihin voitte tutustua lisää täällä:  https://www.lomapaksu.com/aktiviteetit

 

Päivä1: Saapuminen Loma-Paksuun. Noudamme teidät Kittilän lentokentältä ja pääsette asettumaan kodikkaaseen majataloomme. Tutustuminen paikkaan ja sen eläimiin (hevoset, lampaat, kanat,puput, koirat)

 

Lempeää loikoilua ja koiruuksia perjantaina klo 18.00.  

Kukapa ei kaipaisi lihasten venyttelyä ja suloista tassuterapiaa aktiivisen ulkoilupäivän päätteeksi. Meillä Talliaitan ylisillä pääset venyttämään lihaksiasi ja rapsuttamaan huskyjä samalla kertaa. Lisäksi alakerran kukkojen, kanojen, lampaiden ja hevosten äänet kantautuvat samalla korviisi.

 

Pelkkä eläimen läsnäolo voi saada aikaan ihmisessä rauhoittavia vaikutuksia. Eläimen kosketus ja läheisyys tuovat lohtua ja tukea. Eläin ei myöskään arvioi ja luokittele ihmisiä sosiaalisen aseman ja ulkonäön perusteella.

 

Ja vaikka huskyn nojautuminen sinuun kesken jooga asanasi keskeyttää sen mitä juuri olit tekemässä on se suloinen keskeytys.

 

@huskyoutdoorlevi @feathersfromthearctic @arcticpranalapland

 

Päivä2: Hidasta hetkeen (2h) on rauhallinen retki itseään ja ympäröivää luontoa kuunnellen. Lähdemme retkelle Loma-Paksun pihamaalta. Liikkumisvälineinä käytämme talvisin lumikenkiä, liukulumikenkiä tai metsäsuksia ja kesäisin jokaisella on jalassaan omat vaelluskengät. Matkalla keskitymme olemaan läsnä juuri tässä hetkessä sekä omaan elämään liittyvään pohdintatehtävään josta voimme keskustella eväiden äärellä nuotion lämmöstä nauttien. Tällä retkellä on tilaa omille ajatuksille ja valokuvaamiselle. Mukaan voi ottaa myös huskyt.

 

Päivä3: Aistieni maisema (5h) - Asiakas saa valita välineiksi joko lumikengät tai liukulumikengät. Tunturissa mahdollisuus kokeilla myös lumisurffia TAI ottaa mukaan myös oma lumilauta (tällöin kävellään matka lumikengillä omia laskumonoja käyttäen). Lähtö Könkäältä Loma-Paksusta ja tarvittaessa haku myös Leviltä. Pakettiin kuuluu kuljetus (tunturiin matkaa noin 50km), opastus ja ohjaus, välineet, kuuma juoma sekä pientä purtavaa. Matkalla otamme luontoyhteyden ohjatusti hetkeen pysähtyen pienen mindfulness- harjoitteen kautta. Tällä retkellä on aikaa myös tarinointiin ja Lapin luonnosta oppimiseen sekä valokuvaukseen.

 

Päivä 4:

 

Päivällä mahdollisuus lainata liukulumikenkiä tai lumikenkiä ja tehdä omatoiminen retki ympäröivään luontoon.

 

Ruokailu kodassa ja meditatiivinen rummutus (1,5h) Astu kotaan jättäen huolesi ulkopuolelle. Koe Lapin taikaa ja mystisiä sukutarinoita suuren noita Torajaisen jälkeläisen rummuttaessa. Rauhoita mielesi pehmeillä porontaljoilla maaten, tulen loimun lämmittäessä kehosi ja lempeän rummun kumistessa korvissasi. Rummun värähtely rentouttaa kehoa ja helpottaa hetkeen pysähtymistä. Suosittelemme iltaa revontulia katsellen viereisellä järvellä.

 

Päivä 5: Lähtöpäivä. Voit valita tälle päivälle oman ohjelmasi tai tulla kyydissämme Levin kylälle päiväksi. Kuljetusta lukuunottamatta tämän päivän ohjelmat eivät sisälly pakettiin.

 

Kuljetus lentokentälle.

 

Tule vieraana ja lähde ystävänä!


 

Sisältää: Ravitseva ajoitus Loma-Paksun majatalossa, aamiainen, retkieväät, lounas, päivällinen ja pihasauna joka ilta.

 

Ota mukaan oma reppu, hyvät ja tukevat kegät ja useita lämpimiä vaatekertoja.


 

Halutessanne Varusteiden vuokraus 100€/vko. Sis. Haalari, kengät, hanskat ja hattu.

 

Mahdollisuus varata myös 1,5h husky ohjelma johon kuuluu valjakon kasaus, lyhyt ajelu ja huskyjen kanssa tulistelu ja valokuvaus 50€/hlö

 

Ilmoitathan erityisruokavaliostasi

 

Mikäli tarvitsette priva kyydin Rovaniemeltä niin voimme hakea teidät 150€/suunta

 

Majoituksen voit peruuttaa kuluitta 14vrk ennen majoitusta. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen yllättävien tilanteiden varalle (esim. Sairastuminen)

 

Ilmoittautumiset:

+358400215091 / Jussi Puustjärvi

loma.paksu@gmail.com

Majoitus & Paikka: https://www.lomapaksu.com/majoitus