Lomapaksu_logo1_alpha.png

Etusivulle

Aktiviteetit

Open space - open mind

Aktiviteetit

Hidasta hetkeen (Osta tästä)

Hidasta hetkeen on rauhallinen hetki itseään ja ympäröivää luontoa kuunnellen. Lähdemme retkelle Loma-Paksun pihamaalta Könkään metsiin ja soille. Liikkumisvälineinä käytämme talvisin lumikenkiä, liukulumikenkiä tai metsäsuksia ja kesäisin jokaisella on jalassaan omat vaelluskengät. Matkalla keskitymme olemaan läsnä juuri tässä hetkessä sekä omaan elämään liittyvään pohdintatehtävään josta voimme keskustella eväiden äärellä nuotion lämmöstä nauttien. Tällä retkellä on tilaa omille ajatuksille ja valokuvaamiselle.

 

Kesto: 2 tuntia

Minimi 5 henkeä maksimi 8 henkeä (sopii yli 6 vuotiaille)

Hinta: 60€/hlö

Haku Levin Matkailulta 20min aiemmin, Myllyjoentie 2, Sirkka

 

Arktisen rummun taikaa (Osta tästä)

Koe lapin taikaa ja mystisiä sukutarinoita suuren noita Torajaisen jälkeläisen rummuttaessa. Rauhoita mielesi pehmeillä porontaljoilla maaten, tulen loimun lämmittäessä kehosi ja lempeän rummun kumistessa korvissasi. Rummun värähtely rentouttaa kehoa ja helpottaa hetkeen pysähtymistä. Aloitamme rentoutumisen maadoittavalla aistiharjoitteella ja nautimme lopuksi lettuja, yrttiteetä tai pannukahvia.

 

Kesto: 1-1,5 tuntia
Minimi 5 henkeä maksimi 8 henkeä. Mukaan ovat tervetulleita myös lapset jotka kykenevät antamaan toisille rauhan keskittyä omaan harjoitukseen
Hinta: 60€/hlö

Haku Levin Matkailulta 20min aiemmin, Myllyjoentie 2, Sirkka

Rumpurentoutus sisältää:

Kuuman juoman

Letun

Osta tästä

Kotaillallinen (Osta tästä)

 

Kiinnostaisiko perinteinen ja ikimuistoinen kota illallinen sinulle ja seurueellesi? Illallinen valmistetaan pääsääntöisesti raaka-aineista, jotka olemme itse metsästäneet, kalastaneet tai poimineet. Poro on kotoisin itäisestä Lapista, kala on itse pyydettyä Lapin järvistä ja marjat ja sienet ovat itse kerättyjä pohjoisen metsistä. Illallinen valmistetaan Lappilaisessa kodassa osittain avotulen äärellä kokin kertoessa tuotteiden alkuperästä ja paikallisesta kulttuurista liittyen käytettyihin raaka-aineisiin. Aito ja perinteikäs illalliselämys lappilaisessa ympäristössä.

 

Kotaillallinen on aina yksityistilaisuus teidän seurueellenne. Illan menu esitellään alempana, mikäli teillä on ruoka-aine allergioita, olkaa hyvä ja kysykää vaihtoehtoisesta menusta. Hinta sisältää illallisen ilman juotavia ja kuljetuksen Levin alueella. Voitte tuoda omat juotavanne käytettäväksi illallisen yhteydessä tai erillisen sopimuksen mukaisesti voimme hakea juotavat teille valmiiksi illalliskodalle. Minimi on 2 henkilöä.

Menu:

Amuse Boushe

(Juoma suositus: Italialainen luomu Prosecco)

* * * * *

Siika filee paahdetulla leivällä, artisokkatahnaa, sienikastiketta, tilliä ja sitruunaa

(Viini suositus: Saksalainen Riesling)

* * * * *

Perinteinen poronkäristys perunamuusilla, itsetehtyjä suolakurkkuja ja puolukkaa

(Viini suositus: Ranskalainen Côtes Du Rhône)

* * * * *

Leipäjuustoa, itse tehtyä kinuski kastiketta ja Lapin hillaa

(Jälkiruokaviini suositus: Portugalilainen Port viini)

* * * * *

Kotakahvit ja Fazerin sinistä suklaata

(Avec suositus: Suomalainen Jaloviina)

Hinta:

175€/henkilö

Alle 12 vuotiaat lapset puoleen hintaan: 87,50€/lapsi

Haku Levin Matkailulta 20min aiemmin, Myllyjoentie 2, Sirkka.

Osta tästä

Kotieläinten kohtaamisia (Osta tästä)

Pääset syöttämään kanoja kädestä, hellimään pupuja, harjaamaan hevosta, leikittämään koiria & huskyja sekä juoksentelemaan lampaiden kanssa. Eläimet tarjoavat mahdollisuuden rauhoittumiseen ja maadoittumiseen aidolla läsnäolollaan. Sinulla on mahdollisuus myös oppia lisää eläimistä osallistumalla niiden ruokintaan ja muihin päivittäisiin puuhiin.

 

Kesto: 1-1,5 tuntia
Minimi 5 henkeä maksimi 8 henkeä (sopii yli 6 vuotiaille)
Hinta: 15€/hlö

Kotieläinten kohtaamisia sisältää:

Ohjeistuksen ja opastuksen

Kuuman juoman kodassa

Aistieni maisema - Meditatiivinen vaellus (Osta tästä)

Asiakas saa valita välineiksi joko lumikengät tai liukulumikengät. Tunturissa mahdollisuus kokeilla myös lumisurffia TAI ottaa mukaan myös oma lumilauta (tällöin kävellään matka lumikengillä omia laskumonoja käyttäen). Lähtö Könkäältä Loma-Paksusta ja tarvittaessa haku myös Leviltä. Pakettiin kuuluu kuljetus (tunturiin matkaa noin 50km), opastus ja ohjaus, välineet, kuuma juoma sekä pientä purtavaa. Matkalla otamme luontoyhteyden ohjatusti hetkeen pysähtyen pienen mindfulness- harjoitteen kautta. Tällä retkellä on aikaa myös tarinointiin ja Lapin luonnosta oppimiseen sekä valokuvaukseen.
 

Kesto: 4-5 tuntia
Minimi 5 henkeä maksimi 8 henkeä (sopii yli 6 vuotiaille)
Hinta: 135€/hlö

Haku Levin Matkailulta 20min aiemmin, Myllyjoentie 2, Sirkka

 

Aistieni maisema sisältää:

Lumikengät TAI liukulumikengät

Mahdollisuuden kokeilla lumisurffausta

Ammattitaitoisen ohjauksen ja opastuksen

Kuljetukset (noin 45min suunta)
Juotavaa ja syötävää (ilmoita erityisruokavaliostasi)

Hyvinvointia Talliaitassa - Tule sellaisena kuin olet 

Talliaitta löytyy Loma-Paksun majatalon ja hyvinvointiyhteisön pihapiiristä Kittilän Könkäältä. Alakerrassa asuvien kotieläinten äänet maadoittavat sinut harjoitukseesi. Talliaitassa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tarjotaan ympärivuotisesti joogaa ja shindoa. Ota aikaa itsellesi/rauhoittumiseen ja valitse paikkasi jooga ja shindo tunneiltamme varaamalla paikkasi tästä. Kaikki tuntimme sopivat niin aloitteleville kuin pidempään harrastaneille.

Katso ajankohtaiset tunnit ja retriitit täältä -> Hyvinvointi

Hyvinvointia talliaitassa sisältää:
Joogamaton
Viltin

MUUT VAHINGOT

Palveluntuottajaa voidaan pitää vastuussa ainoastaan henkilö- tai aineellisista vahingoista, jotka ovat tapahtuneet ohjelman/palvelun tuottamisen yhteydessä aiheutuneesta onnettomuudesta, joka on seurausta palveluntuottajan tai sen henkilökunnan tai alihankkijan virheellisestä toiminnasta tai viallisesta laitteesta. Palveluntuottaja ei ole vastuussa vahingoista tai vammoista, jotka ovat korvattavissa osallistujan omasta matkavakuutuksesta.

Suosittelemme asiakkaita ottamaan matkavakuutuksen odottamattomia tilanteita varten.